Aktywne Wpisy

moll +15
Powieje trochę paranoją zapewne, ale szukam #ksiazki dla preppersów, do survivalu czy innego bushcraftu - takiej jak dla debila, totalnie od podstaw, która pozwoli na "przetrwanie" w razie wojny albo innego kataklizmu. Najlepiej jakby było to w formacie, który można zapakować do plecaka ewakuacyjnego po lekturze.
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi

cichyyx +6

@smyl: Owszem, mogą to zrobić. Tak, może im to ujść na sucho.
Zawsze
Komentarz usunięty przez autora
@BongoBong: Zapomniałem. Czy rodzice mogą podać dziecku truciznę? Jeśli się zatruje to moim zdaniem byłaby to agresja. Podmieńmy na dziecko schorowaną staruszkę, zamiast picia wlewamy truciznę, mówimy o tym, ale babinka z alzheimerem zapomina o tym. Bez wątpienia agresja.
@PiSbolszewia: THAT'S THE SPIRIT!
@PiSbolszewia: Tylko w twojej j-----j utopii.
Gdybyśmy byli szczerzy to na początku masz racje że spot powstał w czasie kampanii, ale jego
ej seba, szybciej wyjaśnimy to sobie kto ma rację, zanim zdamy sobie sprawę że to wszystko i tak nie ma sensu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EDIT: @Kapitalis Piwler systematycznie pojawiał się na konferencjach i próbował dojeżdżać Ryszarda.
źródło: comment_7YVZQ1tCOtp7SxW23ViPEEhu87pHSypH.jpg
Pobierz@koroluk: Obraziłem się, kapitalis to komuch, nie respektuje praw własności do dzieci.
@PiSbolszewia: no nie, w jakim świecie??!!
@Xianist: Jakieś nagranie mogę zobaczyć?
Poza tym problemy, które wymieniłeś, nie są inherentnie związane z istnieniem państwa. Można przyjąć prawodawstwo, które to rozwiązuje.