Aktywne Wpisy
Sejmita +36
#pokazmorde
Zdrowie moi fanowie! :3
Zdrowie moi fanowie! :3
kiedys_bede_bogaty +140
mirki pierwszy raz w życiu kupiłem premium buty udało mi się na promocji dorwać proszę o ocenkę
#modameska #chwalesie #niebieskiepaski
#modameska #chwalesie #niebieskiepaski
#libertarianizm #anarchokapitalizm #akap #polecampoczytacrothbarda #bekazlewakow #bekazprawakow
#aborcja #cytatywielkichludzi
@PiSbolszewia: hola, a to nie jest tak, że patrzenie, jak 6-miesięczne dziecko umiera z głodu jest w porządku, ale zabicie go nie jest?
Komentarz usunięty przez autora
~JKM
@PiSbolszewia: hola, a to nie jest tak, że patrzenie, jak 6-miesięczne dziecko umiera z głodu jest w porządku, ale zabicie go nie jest?
@smyl: Jest tak jak napisałeś.
Komentarz usunięty przez autora
@MaIutkiCzlowiek: tylko że jeśli odrzucasz logiczny wniosek wynikający z aksjomatów, to znaczy, że odrzucasz aksjomaty. A jeśli nie zgadzasz się z aksjomatami, to znaczy, że uważasz, że wszystkie twierdzenia Rothbarda opierają się na kłamstwach. Wszystko albo nic, jeśli uważasz, że 3-latek nie może legalnie oddać się Trynkiewiczowi, to odrzucasz całą konstrukcję światopoglądową, a nie tylko jeden z jej wniosków.
A jak ktoś chce być niewolnikiem, to mu nie wolno? Co za bezsens.
@fenr7r: Jeżeli nie jest to twoje dziecko to jest dokładnie tak jak mówisz, natomiast jak jest twoje to możesz je zabić bo jest twoje.
@smyl: > poderżnąc mu gardło teź?czy zakażesz lewaku :)
To twoje dziecko, mi nic do tego ( ͡° ͜ʖ ͡
@PiSbolszewia: straszni z was ludzie...nic więcej nie potrafię napisac
Komentarz usunięty przez moderatora