Wpis z mikrobloga

ostrzegam przed https://electrocenter.net/ dzisiaj szukałem pomysłu na prezent w internecie i wpadłem na ich stronę, wszystko w zaskakująco niskich cenach (co już wzbudziło moje podejrzenie), zdecydowałem się zamówić produkt za pobraniem i tutaj własnie już upewniłem się co do ich niecnych zamiarów, otóż wysyłka z przedpłatą jest darmowa natomiast koszt dostawy w przypadku płatności przy odbiorze wynosi 150 zł !!!
  • 1335
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mimi_25 Tamtym forum się nie przejmuj, nie ma sensu się tym pclabem przejmować. Tam jest tylko banda hejterów, którzy to nic nie potracili, a się wypowiadają tak, jakby mieli o tym nie wiadomo jakie pojęcie.
  • Odpowiedz
k.......tak myslalam, czyli to losowe jest. Niestety policja tez by nic nie zrobila. Ale ta strona wciąż działa, wiec można by ostrzec przed tym padalcem
  • Odpowiedz
@wysylacz:

w kwestii artykułu można wysłać do Komputerświata link do tego forum na potwierdzenie tezy, że niewiele się zmieniło w stosunku do tego:

http://www.komputerswiat.pl/artykuly/interwencje/2014/01/opinie-o-sklepach-na-cenzurowanym.aspx

Dlaczego np. w tej chwili "nasz" sklep POLECA wyeksponowane dużą czcionką na zielono 14%, a ocen negatywnych 86% - ledwo widoczne? Odp, Bo tak ma być, i tak to właśnie jest skonstruowane. Opinie negatywne zamieszczaj teraz w miarę na bieżąco, ale to już dużo po czasie!
otto69 - @wysylacz: 

w kwestii artykułu można wysłać do Komputerświata link do teg...

źródło: comment_y855rKY1BaDB8qVebKjT8MMgrQZZeOOd.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@wysylacz: Pod adresem Marszałkowska 115 nie słyszeli o firmie TOB WORLD, ale kompetencje i kultura osobista pana portiera/ochroniarza pozostawia wiele do życzenia, więc nie wiem, czy można wierzyć w to co mówił.
  • Odpowiedz
Widzę, że aktywność spadła ale mam nadzieję, że Wszyscy zgłosili sprawę na policję!!! i czekają... Ja też czekam. Do tych którzy jeszcze wierzą, że jutro zobaczą kuriera z ich sprzętem- zgłoście się lepiej na policję!!! Może wtedy zobaczycie radiowóz w Waszej sprawie. To jest o wiele bardziej prawdopodobne.
  • Odpowiedz
czy mimo iż mam zgłoszone na policje sprawę to czy mogę też zgłosić do rzecznika praw konsumentów ? czy mogę mieć 2 sprawy założone ?
  • Odpowiedz