Aktywne Wpisy
Czy istnieje na świecie gorszy dźwięk od szczekania psa?
Nie sądzę.
Mam niefart mieszkać przy ulicy toteż szum aut jest wyraźny, a latem to nocnych debili nie brakuje gazujących swoje gruzy z modyfikowanymi tłumikami. Ale łupnie i przejedzie i go nie ma. Pewnie zaraz będzie następny i to też można się zdenerwować lub przebudzić, ale jak głupie bydle zacznie ujadać to nie wiadomo kiedy skończy. Za 5 minut? 10? Nigdy nie wiesz.
Nie sądzę.
Mam niefart mieszkać przy ulicy toteż szum aut jest wyraźny, a latem to nocnych debili nie brakuje gazujących swoje gruzy z modyfikowanymi tłumikami. Ale łupnie i przejedzie i go nie ma. Pewnie zaraz będzie następny i to też można się zdenerwować lub przebudzić, ale jak głupie bydle zacznie ujadać to nie wiadomo kiedy skończy. Za 5 minut? 10? Nigdy nie wiesz.

arinkao +94
Makaron z krewetkami. Smakuje normalnie, jakby nie był czarny.
Sos z czosnkiem, pomidorami, chili, papryką, pieprzem, pietruszką.
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzzwykopem
Sos z czosnkiem, pomidorami, chili, papryką, pieprzem, pietruszką.
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzzwykopem
źródło: 20260128_145533
Pobierz

Zapisy polskiego prawa przewozowego na ten temat dla wielu konsumentów pozostają nie do końca jasne. Kurier ma obowiązek otworzyć paczkę w sytuacji, gdy odbiorca zgłosi podejrzenie jej naruszenia.. Jeśli stan opakowania paczki wzbudza wątpliwości odbiorcy, ma on prawo zażądać otwarcia przesyłki jeszcze przed podpisaniem poświadczenia odbioru. W takiej sytuacji kurier powinien otworzyć paczkę przy odbiorcy i spisać protokół otwarcia. Jednak
INVOICE
2016-06-15
#w014394
Dobra ja jutro robię rozpiskę i uderzam po niezbędnych urzędach. Jak mi policja odmówi bo "może to jednak nie oszustwo" to chociaż im dowalę za łamanie prawa.