Wpis z mikrobloga

ostrzegam przed https://electrocenter.net/ dzisiaj szukałem pomysłu na prezent w internecie i wpadłem na ich stronę, wszystko w zaskakująco niskich cenach (co już wzbudziło moje podejrzenie), zdecydowałem się zamówić produkt za pobraniem i tutaj własnie już upewniłem się co do ich niecnych zamiarów, otóż wysyłka z przedpłatą jest darmowa natomiast koszt dostawy w przypadku płatności przy odbiorze wynosi 150 zł !!!
  • 1335
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

U mnie tez zmienił się status na Wysłane ale zniknęły poprzednie statusy i cala korespondencja (uwagi do zamówienia - dobrze, ze porobiłem screeny i mam mejle)
  • Odpowiedz
Dziwi mnie tylko to, że nie odpisują na maile. Przecież to by było im na rękę gdyby uspokajali nas w ten sposób.
Pisałem do nich jakiś czas temu czy przy większym zakupie dostał bym rabat i nawet na to nie opowiedzieli.
  • Odpowiedz
@Don_Donald: to się ciesz, bo byłbyś "w plecy" dyzo więcej, a na poważnie to przed zakupem tez wysłałem pytania techniczne oraz dotyczące wysyłki i również odpowiedzi brak.
  • Odpowiedz
@wysylacz ależ ty cięty na te Policję ;d Trochę wiary, jak nie twój posterunek to innych :) Skrzykniemy się wkrótce i zrobimy akcję szerzej.
  • Odpowiedz
Jeśli chodzi o panów niebieskich to wiele się zmieniło. Niestety miałam okazję się o tym ostatnio przekonać.Jak już przyjmą zgłoszenie przestępstwa to niestety muszą podjąć czynności i to nie byle jakie. Jeśli przy zgłoszeniu wskaże się im jak szukać to tak zrobią więc nie będzie aż tak źle. Tyle, że to potrwa więc trzeba działać trochę inaczej.
  • Odpowiedz
na decyzje o wszczęciu postępowania maja sześc tygodni, ale składając informacje o możliwości popełnienia przestępstwa i uzyskując status pokrzywdzonego ma się dość szerokie możliwości uczestniczenia w śledztwie, chociaż, zgadza się, ze "tryby mielą" powoli.

@mimi_25: co Ty taka tajemnicza jesteś, będziesz walczyć urokiem osobistym?
  • Odpowiedz