Aktywne Wpisy

annlupin +18
no hej cotam uwas
źródło: annlupin20250517
Pobierz
Maly__Kotek +24
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: annlupin20250517
Pobierz
Wykop.pl
Mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem, ale było Was bardzo dużo, ale pomęczyłem się i Was wołam.
@prezerwatywy_biz: @PrzypadkowyNick: @inuu: @fortepian: @duszek360: @gromwell: @anhero: @NaPewnoNieZyd: @okularr: @M4lutki: @kubala887: @limpak: @mlodymedyk: @Sarudros: @orange92: @Pudi_Pudi: @violator: @gabrysb1: @RidgeForrester: @Jerry664: @pierniki_mojej_babci: @Komandor_Biceps: @KarmazynowyPrzyplyw: @Kura_Wasylisa: @SzymFon: @sirnicklc: @Rang3r: @Piono92: @sampletext: @Mihis: @DamnumEmergens: @2econdskin: @AdrYaNS: @EastPage: @Oastry: @1988: @KingOfTheWiadro: @Puszczykk: @Nelson2004: @PerfectVVay: @IreuN: @daj_pan_spokoj: @DupaJasia_: @piterkop: @sha4ky: @LouieAnderson: @Tukan29: @niechbedzie: @EF500D: @kufelmleka: @drag_op: @GetRekt: @pshemson: @neoandrew: @panmnich: @rax94: @irondew: @2wiadra: @MateuszWajcha: @Ralph3005: @bystreoko: @MG66: @recan: @dzeksondzekson: @Kacorek: @Deathbed: @myszata86: @Maonne: @Bardias-Kukurydziak: @ReeGall: @MasterSoundBlaster: @Maldonado: @plumkajacy_kalafior: @HulajDuszaToLipa: @ibeafraidi: @W_k_u: @suceed90: @arkus98: @piechurek9: @ tusk: @ awcalezenie: @ masz: @ Matusso: @ macgie29: @ maz00r: @ kAdi: @SimonTheSaint: @ostoja: @7DomeK7: @reynevan123: @Lotczyk: @potfurrr: @esqr: @flacktub: @jcm800: @ZeDeR: @Czerw2: @JjayPajek: @Rewo96: @jaki_inny_nick: @VelicoFides: @BoTakChce: @kondziow: @Tomasz_Bickowy: @Masanga: @dodzik: @marek_antoniusz: @sexmajonez: @rongorongo: @mrok8: @zofialidia: @robson1: @Lubie_Placki: @Vodkapicca: @maslom: @Aer0: @WhiteRaven12: @Jubilerr: @Klejrol: @Pawelooo: @DragonXTR: @lionkiel: @FatAlbert: @Zoxico: @tomzaw83: @Dynamiczny_Edek: @Logujesietylkodlanocnegoitorzadko: @karmel222: @SzewskaPasja: @acowarddiesathousandtimes: @Rise123: @lesniok: @TwojaStaraKontraPredator: @SprzedamPlusa: @rawr: @c1nu: @Bobokkk: @FreshAle: @simek: @pokey: @lukas2401: @dziubeQ: @nowszy94: @efelyo: @maszpozdro: @thyaind: @1337KiNG: @loopzilla: @IndeedIndeedIndeed: @majeranek: @trothopefr: @Kajzer94: @Wiciak69: @MkemoT: @Patres: @wojtek9214: @Gretiss: @Fingal: @SeQQ: @wassyl: @kamil3232: @Balikator: @gloria-teotho: @JaTuTylkoNaMoment: @Typowy_polak: @ReprezentujeJP: @zoowithoutanimals: @semence: @Frontal: @niepoprawnyhumanista: @R4vPL: @claudio1: @pasztet_w_lasce: @Ayano: @czubrica: @ParchatyNiebieskiGrzejnik: @akrim20: @Xurius: @zwierzak2003: @jakubnn: @Karwelas: @Hadzi: @g4rin: @onsok: @kuciaq: @Ashveso: @TheQuake: @tmekuu: @goox: @Jan_Diakon: @usunkontowypok: @SeismicShake: @KaarasKar: @takze_tego: @kulaty: @totti10: @Talar_: @Pan_Marcin: @burgundu: @tomkers: @elbankiero: @aimar21: @SzarySznycel: @SheikTango: @samtive:
@Bolec_cocojambo: @buszmen007: @1ban: @Maciek5000: @dofrytekkucharek: @henselt: @Scr1pt: @Detergent: @MarianAlkoholik: @xblezzq: @AvalonYuuna: @henryk_saniewski: @AceDM: @Iherduleikgemz: @ladygosienka: @paweuu: @Jankez: @Korwus: @bunio244: @mersi:
@MisiuMisiu: @szczerry: @beebly: @UberAnon: @Roobi: @smieszki_na_pelnej: @sirnicklc: @Kemsan: @lubii: @Fifeq3: @Bananczi: @Killuminatii: @Pan_MirkoPiniondz: @Kutakviat: @kondziox88: @synec: @Makku11: @miki4ever:
@wajdowicz1213: @Ficu_kr: @Gabishi: @ertrzytrzyjeden: @halcyon: @mleko15: @zapalonyfanatykwedkarstwa: @Repcakos: @NiebieskiKosmita: @Dzbanek_soku: @PieceOfShit: @Mankior: @Kristof7: @matiq2341: @Pyton0: @Ogurkowsky: @Negard: @Johny3:
@freejah: @konsu: @olamuczaczos: @tomekura: @wow3k: @splesnialakanapkazplecaka: @Cesc: @Louis_Litt: @UnicornZombieApocalypse: @Helsantonio_Montes: @karol12ek: @Xardasim: @MorgnaWhiteII: @GlenPL: @bart88uk: @kamil-litwinczuk-9: @notanumber: @peetee: @Sleqqus:
@MaxMar: @thyaind: @WillyHack: @sivy83: @mar1in: @saffal: @WielkiZderzaczHadronow: @sik0r: @pjotregg: @Parysus: @dziewczynaszamana: @Reality: @horek: @koszmareq69: @szukaczPL: @Nicki_Pedersen: @woj-cie: @kicekxxd: @Dioda: @oldschoolswag00:
@F1r3fly: @Dziadek93: @Royalekk: @beemarr: @Erektuser: @yjkis: @m_wazowski: @Kurgan: @needmoney: @cebulotron: @lukmar: @tym3k: @tonikroos: @p8108362: @whitelime: @Assire: @QuDos: @moniash: @rhexeon: @zdupydomordyzaur:
@ostoja: @NowyJa: @GrandTheftPlaneV: @czajak: @Smartek: @lux666: @thegiermen: @niebedzienietzschego: @Letoo: @slamnation: @impact_: @c1nu: @Sor92: @Sloneczny_ksiezyc: @pparker884: @tarzan_szczepan: @YumiAbe: @stiwinga22: @Xaarkes2:
@Kuracyja: @Oczk: @Pawel24: @jnk21: @admx: @cycu12: @sekulis: @Bianci: @zolwixx: @Wirtuoz: @ethinkpadero: @Inspektor_Kontroli_Skarbowej:
@FRIX1988: @ImCandy: @Masturbatman: @gzf-: @heheszek: @lubiewykop: @kys23: @bunio244: @botul: @kys23: @Ronski: @kuba824: @maanius666: @Kramarz: @ZAKOP_ZA_INNE_UCZUCIA: @Gaboleusz: @jamnig: @Rzuku: @flaky: @kys23: @Chacha: @Marmite: @kasper93: @catkarol: @neta: @projekt: @swinkapl: @FRIX1988: @ImCandy: @Masturbatman:
Ostatni z smsów wyglądał tak jak na zdjęciu (w pierwszym komentarzu). Sprawa ucichła, aż do dzisiejszego poranka. Ktoś z tego numeru dzwonił dwukrotnie, ale nie odebrałem, mając nadzieję, że coś jeszcze napisze. Po 2 godzinach czekania oddzwoniłem [J] i odebrała kobieta [K]:
[J] Dzień dobry oddzwaniam.
[K] Yyy…(chwila ciszy)…z kim mam przyjemność?
[J] Na pewno nie z właścicielem numeru, na który Pani chciała wysłać wczoraj MMS-a (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
[K] Aha, no właśnie. Dobrze się Pan chyba bawił, co? (W tym momencie wyobraziłem sobie ile osób się dobrze bawiło (✌ ゚ ∀ ゚)☞ )
[J] No było zabawnie, ale myślałem, że Pani sobie też żartuję. Sądziłem, że Pani zauważy, że to błędny numer.
[K] Yyy…to mąż pisał. (Taaa ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
[K] Dziś rano się obudziliśmy, dzwonimy do siostry, pytamy co się dzieje, ale sytuacja się wyjaśniła.
[J] Mam nadzieję, że nie ma mi Pani tego za złe. Proszę uważać do kogo Pani wysyła wiadomości i życzę udanego urlopu.
[K] Aha. No to dziękuję. Do widzenia.
[J] Do widzenia.
Kurtyna.
Dobrze się z Wami bawiłem Mireczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_aG1cbQMvutf5HT9fOsbHT4wG1n7Gv9iU.jpg
PobierzDziękuje, było smiesznie(。◕‿‿◕。)
No może odrobinę ( ͡° ͜ʖ ͡°)