Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 202
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

hahahah wiedziałem, że będzie gównoburza. dzięki, wegusy-zjebusy, jestem piątaka do przodu! ( ͜͡ʖ ͡€)
  • Odpowiedz
@Holiday:w pełni popieram. Jakby im rodzoną matkę zabić, to by nie zrobili takiego rabanu.

Oczywiście chłopaczkom, którzy ukradli i torturowali psa należy się surowa kara, ale jak ktoś odrąbuje łapy bezpańskim zwierzakom czy tam przerabia je na smalec to tbw.
  • Odpowiedz
  • 0
@spatsi: to musisz wybic tygrysy lwy pantery krokodyle orły etc. S--------y nie wiedza ze nie musza jesc miesa i dalej zabijaja.

Zwierzeta hodowlane sa po to aby je jesc. Amen.
  • Odpowiedz
@t12t12: no wlaśnie kiedyś widziałem film z rzeźni i myslałem że to taki kijek z prundem ale rzeczywiście jest tak jak mówisz
@hxrpl no nieźle poszedłem spać i myślałem że temat umrze śmierciom naturalną a tu tęga gównoburza się zrobiła
  • Odpowiedz
  • 0
@Holiday: Tu nie chodzi o hipokryzje, w naszej kulturze zwierzęta typu krowy, świnie, kury są zwierzętami hodowlanymi i każdy zdaję sobie sprawę, że jej zabijamy i jemy. A psy i koty to zwierzęta domowe traktowane jako członkowie rodziny. Po drugie jest różnica między mordowaniem dla pokarmu a znęcanie się dla zabawy
  • Odpowiedz