Aktywne Wpisy

M83_ +24
6 miesięcy stażu
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
źródło: image_picker_F46D1AC5-D9BC-4CC2-BF28-80B00760C2AA-51115-000036B9C3508A11
Pobierz
Kris26 +108
źródło: 1000000093
Pobierz

dlaczego uważasz życie człowieka za na tyle wartościowe że nie można mu go od tak sobie odebrać?
dlaczego uważasz życie świnki za na tyle mało warte że można jej je od tak sobie odebrać?
dlaczego świnka posiada mniejsze prawo do życia niż człowiek?
Bez zwierząt musiałybym co najwyżej jeść rośliny.
i czy serio byłoby ci ciężko bez np. sebixów, których rozkminy ograniczają się do "legia pany" i "chwała wielkiej polsce"?
1. bądź upośledzony
2. pisz durne rzeczy i zrób z siebie idiotę
3. ktoś Ci udowadnia twój brak wiedzy
4. TO BYŁA IRONIA I TO BYL SPECJALNY KONCEPT WYPOWIEDZI
@Holiday:
źródło: comment_IEHyBLVmfiL6bOChDIrAAgAdDwy8kaK7.jpg
PobierzZbytnie uproszczenie. Rośliny mają różnorakie receptory i w konsekwencji reagują na światło (właściwie to rozpoznają kolory których my nie widzimy), dotyk, "zapach", wykazują pamięć krótko i długotrwałą, są głosy mówiące iż mogą reagować na
wiedzę wprowadza się stopniowo, a nie na raz. o ile reakcja na bodźce człowieka jest ludziom względnie bliska, o tyle roślin nie jest.
po drugie fakt - wykazują cechy organizmów żywych, jak i cechy materii nieożywionej. nieożywionej, a nie martwej. jest zasadnicza różnica pomiędzy
Ok, może i wiesz, ale takimi stwierdzeniami tej wiedzy nie wykazujesz a w zestawieniu z tekstami o bakteriach wygląda to już bardzo źle. Od uproszczenia niedaleka droga do przemilczenia istotnej
i wciąż - jest różnica między MARTWYM, a NIEOŻYWIONYM. o ile z bakterią to była moja gafa, tak Ty dałeś plamę pisząc, że wirusy są martwe; ja tego nigdzie nie napisałam
i nie uważam, że ludzie tutaj to "debile", tylko kierowałam swoją wypowiedź do konkretnej osoby, która nie była za bardzo w
Wybacz. Zwyczajnie denerwuje mnie naginanie faktów pod