Aktywne Wpisy

DerMirker +61
Witam ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ponieważ zostałem już opluty jako użytkownik, który nie przygotował paczuszki, czuję się wywołany do tablicy i ogłaszam co następuje:
Weryfikatorzy odrzucili moją paczkę, ponieważ śmiałem śmieć umieścić w niej DROŻDŻE PIWNE, czyli produkt spożywczy. Rozumiem, że weryfikatorzy jedzą oddzielnie wodę, drożdże i omłot, gdy chcą skosztować chleba, ale dla mnie drożdże to surowiec, który służy do przygotowania produktu końcowego, którym jest P--O. P--o da się wypić i
Ponieważ zostałem już opluty jako użytkownik, który nie przygotował paczuszki, czuję się wywołany do tablicy i ogłaszam co następuje:
Weryfikatorzy odrzucili moją paczkę, ponieważ śmiałem śmieć umieścić w niej DROŻDŻE PIWNE, czyli produkt spożywczy. Rozumiem, że weryfikatorzy jedzą oddzielnie wodę, drożdże i omłot, gdy chcą skosztować chleba, ale dla mnie drożdże to surowiec, który służy do przygotowania produktu końcowego, którym jest P--O. P--o da się wypić i
źródło: temp_file7769228070060956054
Pobierz
Kawaleriapl +17
#januszeparkowania
Hej Mirki mam pytanie.
Ostatnio zadzwoniła do mnie mama, bym dowiózł jej klucze do domu bo się źle czuję. Nie było miejsc, stanąłem w podobnym stylu jak pan na zdjęciu. Na deskę rozdzielczą dałem kartkę, że zaraz będę o mój nr telefonu. Nie było mnie równo 4 minuty. Po powrocie do auta miałem całą szybę i lusterka boczne obklejone w karnych kutasach.
Naprawdę nie wolno zadzwonić? Serio patrząc ile
Hej Mirki mam pytanie.
Ostatnio zadzwoniła do mnie mama, bym dowiózł jej klucze do domu bo się źle czuję. Nie było miejsc, stanąłem w podobnym stylu jak pan na zdjęciu. Na deskę rozdzielczą dałem kartkę, że zaraz będę o mój nr telefonu. Nie było mnie równo 4 minuty. Po powrocie do auta miałem całą szybę i lusterka boczne obklejone w karnych kutasach.
Naprawdę nie wolno zadzwonić? Serio patrząc ile
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Dla przypomnienia:
1) Po zapisaniu się na jakiś kurs jest on na koncie dożywotnio czyli do czasu usunięcia Udemy.com
2) Kupony mają ograniczenie czasowe i/lub ilościowe. Chcesz mieć jakiś kurs, to zapisuj się jak najszybciej. Smęty typu "a teraz jest płatne" ignoruję. Widocznie byłeś/byłaś za wolny/wolna.
How to Conquer Your Inferiority Complex: 5 Proven Strategies
Introduction to programming in C - Beginners club
C++ : Learn how to program C++ from scratch
Java Programming for Beginners-The Ultimate Course on Java
Programming Foundations: HTML5 + CSS3 for Entrepreneurs 2015
Launch Enterprise Portal & CMS instantly with Liferay
Local SEO Checklist: SEO To Rank Your Local Business in 2016
Complete Adobe Premiere Pro Video Editing Course: Be a Pro!
The Languages of Love
Burst Video Marketing: Video Marketing Made Easy
Your First Step of Mastering PowerPoint. Easy & to the point
Easy, Healthy, Crockpot Cooking! : Cooking Lessons for Dad!
Make Money Online: Earn Bitcoins Online Today From Scratch
Success Made Simple
Chess Strategies: Learn Attacking Tactical Chess Maneuvers
Amazon Sales $2k-$10k/mo.: Learn from an Amazon Expert
How to Use Skype for Monitoring Your Home and Family
Wołam:
@Felonious_Gru, @iTakWygram, @Keepor, @pozmu, @melonpawel, @Kernel_poza_kontrolo, @adix_pospolity, @JachuPL, @picq, @Cenwargh, @adasko_900, @ArturR95, @panmnich, @plusujemny, @airdong, @KhaDori, @Thexil, @CzuowiekPor, @jansek, @pietia94