Aktywne Wpisy

malutak9913 +1678
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz
PiotrFr +27
Zostałem zgłoszony na ochotnika do poprowadzenia zajęć z dziećmi 6-8 w lokalnym ośrodku. Tematyka zawodowa: murarz. Nie odmawiałem, bo wiem że nikogo nie znajdą. Problem w tym, że nie wiem co z takimi małymi dziećmi zrobić. Ze starszymi łatwiej biorąc pod uwagę branże, a jednocześnie zrobić coś ciekawe, bo gadanie ich nie zainteresuje. Mam jakieś tam pomysły, ale średnio zadowolony z nich jestem. Chętnie przyjmę każdy pomysł
#budownictwo #praca
#budownictwo #praca
źródło: 1000025545
Pobierz

dlaczego wiec od 6 miesiecy nie mogę znaleźć godnej pracy?
jestem swietnym programistą, analitykiem, ekspertem IT. i mogę pracować choćby od jutra. dlaczego więc nie mogę tego zrobić?
założyłem to konto 6 miesięcy temu celem znalezienia godnej pracy. Napisałem 500 mikroblogów i nadal nie przybliżyło mnie to nawet o krok.
Daję wam ostatnią szansę. napiszcie jakie miasto mam wybrać i co mam zrobić, krok po kroku aby mieć godną pracę. zrobię to co każecie i zdam relację jaki był tego efekt. duble decydują co robię.
#it #praca #pracbaza
przyjrzałem się tym najwyżej plusowanym i chyba widzę dlaczego masz problem
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@1080p: Powiedziałbym nawet, że w dzisiejszych czasach zarobki są wypadkową umiejętności społecznych i kręgosłupa moralnego. Mieć te pierwsze, nie mieć tego drugiego, to i wiedzy nie potrzeba ;)
@bez_pracy_brak_kolaczy: mama ci tak mówi? Skoro nie możesz roboty znaleźć to chyba nie jest tak jak się tobie wydaje :)
@bez_pracy_brak_kolaczy: z postawą na "nie", nie wiesz, nie znasz a oceniasz, a to nie jest metoda na głoda, zresztą dużo programistów pracuje zdalnie z domu, szukaj takiej pracy, w Twoim wypadku to będzie chyba dobre rozwiązanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@chripal: znam i dlatego oceniam
@BuMRK: w różnych, między innymi C# i C++
@bez_pracy_brak_kolaczy: pewnie, co innego piszą a co innego robią, jak wszędzie