Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
niezdiagnozowany +292
My nie wiedzieli my nie chcieli my myśleli, że kobieta ma tyle praw ile stary niepotrzebny mebel. My przepraszamy.
#anastazjazgrecji
#anastazjazgrecji

dlaczego wiec od 6 miesiecy nie mogę znaleźć godnej pracy?
jestem swietnym programistą, analitykiem, ekspertem IT. i mogę pracować choćby od jutra. dlaczego więc nie mogę tego zrobić?
założyłem to konto 6 miesięcy temu celem znalezienia godnej pracy. Napisałem 500 mikroblogów i nadal nie przybliżyło mnie to nawet o krok.
Daję wam ostatnią szansę. napiszcie jakie miasto mam wybrać i co mam zrobić, krok po kroku aby mieć godną pracę. zrobię to co każecie i zdam relację jaki był tego efekt. duble decydują co robię.
#it #praca #pracbaza
-ja jestem asertywny a polaczki za pracę zrobią loda z połykiem. i będą robić darmowe nadgodziny. tą pokorę mają tresowaną już w od dzieciństwa w szkole. nie macie godności, honoru, poczucia własnej wartości
-ja jestem bardzo dobrym specjalistą a takim trzeba płacić. lepiej wziąść studenciaków, tym bardziej że polskie firmy i tak nie robią niczego co wymagało by wysokich kompetencji, tylko outsourcing dla zachodu, utrzymywanie 20
@chripal: kiepskość nie mogła mieć nic do rzeczy, bo żeby mogła to oni by musieli sprawdzać umiejętności tych ludzi na rozmowach kwalifikacyjnych. a nie robią tego. I ważne jest też kogo zapraszają na rozmowy - ludzi z nepotyzmu lub goldena/fejsa
@chripal: wystarczy powiedzieć tej osobie o ogłoszeniu i niech ona zaaplikuje, a na rozmowie zostanie sprawdzona jak każdy
@chripal: ale jak się sprawdzisz to po tym nie płacą ci tyle ile jesteś warty tylko
@chripal: czyli tak jak pisałem, na poczatku mało bo "musisz się douczyć", a potem mało bo... mało, i "można na twoje miejsce znaleźć wielu innych"
@chripal: prawie zawsze jak się zaczyna prace, niekoniecznie w nowej firmie ale nawet w nowym projekcie,
Dobrze sie czujesz? Po co ta czanowa mowa? Widzisz zeby wykop mial numerowane wpisy? Kolejny zalosny koles kopiujacy na potege
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu