Wpis z mikrobloga

Podobno w polsce brakuje pracownikow IT i programistow
dlaczego wiec od 6 miesiecy nie mogę znaleźć godnej pracy?
jestem swietnym programistą, analitykiem, ekspertem IT. i mogę pracować choćby od jutra. dlaczego więc nie mogę tego zrobić?
założyłem to konto 6 miesięcy temu celem znalezienia godnej pracy. Napisałem 500 mikroblogów i nadal nie przybliżyło mnie to nawet o krok.

Daję wam ostatnią szansę. napiszcie jakie miasto mam wybrać i co mam zrobić, krok po kroku aby mieć godną pracę. zrobię to co każecie i zdam relację jaki był tego efekt. duble decydują co robię.

#it #praca #pracbaza

• 113
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bez_pracy_brak_kolaczy: Wrocław? Google, Nokia, Opera, HP? Wchodzisz do biura, mówisz jakim jesteś bogiem programowania, wszyscy padają na kolana, twoje zdjęcie trafia na ścianę i zostajesz guru zespołu programistów.
  • Odpowiedz
@bez_pracy_brak_kolaczy: Jak sobie poczytałem te twoje wpisy to na niezłego creepa wychodzisz. Może coś w tym jest ze przez 6 miesięcy nie znalazłes pracy ;)
A co do ofert pracy do dla programistów ich nie brakuje a już szczególnie dla dobrych.
  • Odpowiedz
jestem swietnym programistą, analitykiem, ekspertem IT

@bez_pracy_brak_kolaczy: Po pierwsze zdecyduj się kim jesteś. Możesz faktycznie być zajebisty we wszystkim ale pracodawcy nie szukają ludzi zajebistych we wszystkim tylko konkretów. Wybierz z tego jedno i pod tym kątem pisz CV i pod tym kątem wybieraj oferty.

Napisałem 500 mikroblogów i nadal nie przybliżyło mnie to nawet o krok.

@bez_pracy_brak_kolaczy: lolwat? Od kiedy to pisanie na mikroblogu ma przybliżyć do
  • Odpowiedz