Aktywne Wpisy

carlosglog +868
Mirki, nie szukam plusów ale chcę gdzieś to zostawić. Może to pomoże.
W piątek mój brat wyszedl na rower.. wywrócił się. Obdarł lekko kolana, trochę ciuchy i umarł. Uderzył w coś głową, krwiak, brak przytomności i śmierć. Oczywiście nie miał kasku.
Mój najmłodszy brat, 31 lat. Był chłop nie ma chłopa.
Pociesza mnie fakt że zdrowy bez nałogów i oddał to co najcenniejsze. Serce płuca wątroba nerki kość udowa. Ktoś będzie szczęśliwy..
W piątek mój brat wyszedl na rower.. wywrócił się. Obdarł lekko kolana, trochę ciuchy i umarł. Uderzył w coś głową, krwiak, brak przytomności i śmierć. Oczywiście nie miał kasku.
Mój najmłodszy brat, 31 lat. Był chłop nie ma chłopa.
Pociesza mnie fakt że zdrowy bez nałogów i oddał to co najcenniejsze. Serce płuca wątroba nerki kość udowa. Ktoś będzie szczęśliwy..

Ibiryd +343
Kilka dni na X i chłop spotkania z posłami urządza. To się nazywa skuteczność - nawet PSL takiej nie ma.
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci
źródło: IMG_7160
Pobierz

Opisz w kilku zdaniach swoją podróż marzeń. Wyjaśnij z kim i dlaczego chcesz jechać akurat w to miejsce. Spośród wszystkich odpowiedzi zamieszczonych pod naszym postem wybierzemy najlepsze, a ich autorzy otrzymają od nas książki "Busem przez świat. Ameryka za 8 dolarów" :-)
Konkurs trwa do jutra (29.01) do godziny 13:00 - po tym czasie zbierzemy wszystkie odpowiedzi i ogłosimy wyniki.
#wykop #busemprzezswiat #ksiazki #darylosu
źródło: comment_zCU89Xqhuk4FfAT3M4gl1HgFDmhk5fhC.jpg
PobierzZ
źródło: comment_24S755ZJtJJHF6qbJf7qGONIK7sY9ksw.jpg
PobierzWięc książka wydaje się idealna dla mnie.
Pamiętam dobrze czas kiedy obowiązki zawodowe rzuciły mnie za polską granicę. To był dziki okres końcówki pierwszej dekady XXI wieku. Gimby pewnie nie pamiętają jak to drzewiej bywało w Rzeczypospolitej i jak trudno było o pracę dla ludzi z wyższym wykształceniem. Doktoranci umierali z głodu na ulicach a studenci Wyższej Szkoły Lansu i Baunsu bili się z bezdomnymi o kawałek chleba do żurku w Caritasie.
Tak
Miejscem uosabiającym takie podejście jest Ameryka Łacińska. Od dziecka fascynowała mnie jej dzikość i zupełnie inna mentalność ludzi. Tres minutos, mi amigo, zmysły się wyostrzają, owoce
Chciałbym odwiedzić legendarną serwerownię Wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Jakby zapytał gdzie, odpowiedziałabym: tam gdzie są ludzie, którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy bym sobie nie poradziła, kiedy byłabym sama. I co ciekawe takie nieprzypadkowe spotkania wpłynęłyby na moje życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie