Aktywne Wpisy
Tak wyglądały kiedyś pociągi, teraz wydają się brzydkie ale mimo wszystko kojarzą mi się z młodzieńczym luzem i przygodą
#wykop30plus
#wykop30plus
źródło: temp_file5049304182362895122
Pobierz
wieszjo +34
Ej @programista_wykopek jeszcze raz się sprujesz do @szagatunia i ty już wiesz co ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma
#famemma

Opisz w kilku zdaniach swoją podróż marzeń. Wyjaśnij z kim i dlaczego chcesz jechać akurat w to miejsce. Spośród wszystkich odpowiedzi zamieszczonych pod naszym postem wybierzemy najlepsze, a ich autorzy otrzymają od nas książki "Busem przez świat. Ameryka za 8 dolarów" :-)
Konkurs trwa do jutra (29.01) do godziny 13:00 - po tym czasie zbierzemy wszystkie odpowiedzi i ogłosimy wyniki.
#wykop #busemprzezswiat #ksiazki #darylosu
źródło: comment_zCU89Xqhuk4FfAT3M4gl1HgFDmhk5fhC.jpg
PobierzAkurat jechałem po paliwo, gdy nagle pomyślałem - "czemu ja zawsze tankuję na tej samej stacji?". Postanowiłem pojechać do najdalszej stacji do jakiej dojadę. Jechałem, jechałem... okazało się, że pływak mi się zawiesił i miałem pełen bak, a wiadomo jak to jest w boeingu 747, jak lecisz to daleko.
No i tak jadę sobie i jadę... dojechałem na pustynię atakama, niestety okazało się, że nie ma tam stacji benzynowej i
źródło: comment_G22C6VcgP3FrokN4pBGYnBIdu5yPeoWC.jpg
Pobierz@PanKara: Chyba nie myślisz, że puściłabym Cię samego na taką wyprawę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie jakieś hardkorowe zdobywanie ośmiotysięczników. To zostawiam sportowcą. Marzy mi się 2-3 tygodniowy trekking
#tylewygrac #studbaza
opcja dwa, wypokowa: biorę ze sobą @chilling:, @bslawek: i paru innych, lecimy na Jamajkę i spalamy całe zioło z wyspy xd
Podobno nigdy tam nie jest nudno z racji obfitej przyrody, od czasu do czasu przejdzie kataklizm i zmiecie większość dobytku ludzkiego przez co ludzie nie przywiązują
Odkąd mam wspaniałą córkę - obecnie prawie 5-letnią Tolę - odtąd zacząłem podróżować z moją małą rodzinką we trójkę. Co roku jeździmy w inne miejsca - czy to Finlandia, czy południe Europy, czy Izrael, Palestyna, Gruzja,