Aktywne Wpisy
Tak wyglądały kiedyś pociągi, teraz wydają się brzydkie ale mimo wszystko kojarzą mi się z młodzieńczym luzem i przygodą
#wykop30plus
#wykop30plus
źródło: temp_file5049304182362895122
Pobierz
wieszjo +34
Ej @programista_wykopek jeszcze raz się sprujesz do @szagatunia i ty już wiesz co ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma
#famemma

Opisz w kilku zdaniach swoją podróż marzeń. Wyjaśnij z kim i dlaczego chcesz jechać akurat w to miejsce. Spośród wszystkich odpowiedzi zamieszczonych pod naszym postem wybierzemy najlepsze, a ich autorzy otrzymają od nas książki "Busem przez świat. Ameryka za 8 dolarów" :-)
Konkurs trwa do jutra (29.01) do godziny 13:00 - po tym czasie zbierzemy wszystkie odpowiedzi i ogłosimy wyniki.
#wykop #busemprzezswiat #ksiazki #darylosu
źródło: comment_zCU89Xqhuk4FfAT3M4gl1HgFDmhk5fhC.jpg
PobierzMoją wymarzoną podróż odbyłabym do lodowego hotelu w Alta, na północy Norwegii, kraju zimnego jak moje serce. Wszystko jest tam zbudowane z lodu: łóżka, krzesła, barek, sofy, rzeźby i elementy dekoracyjne.
Chciałabym zobaczyć też zorzę polarną, a na tej szerokości geograficznej mam na to spore szanse.
W przerwach między wyczekiwaniem na przywianie protonów ze Słońca będę jeździła na safari skuterami śnieżnymi, brała udział w wyścigach psich zaprzegów, karmiła z ręki
Często, zwłaszcza w zimowe wieczory, przyłapywałem się na spędzaniu godzin na Google Earth, zwiedzając zachodnie wybrzeże za pomocą
Chciałbym, żeby to nie była podróż tylko sposób życia
@wykop: Kradli, żebrali, czy balowali za kasę sponsorów?
źródło: comment_5h7uSIds7HZoiw3mPrD681fmprywKt8x.jpg
PobierzChcę zostać curandero, chcę być odcięty od świata i cywilizacji. Rozważałem Pucallpę, też w Peru, ale opcja braku połączenia drogowego mnie przekonała do Iquitos. Utrudniam sobie drogę ucieczki w chwili kryzysu, który napewno w pewnym momencie mnie dopadnie.
1. na route 66 w usa, gdzie jechałbym w niej z brodą, w przepoconej podkoszulce i kapeluszu słuchając ac/dc zz top i temu podobnych rockowych klasyków oglądając kaktusy na