Aktywne Wpisy

Soothsayer +104
10 tysięcy premii przedświątecznej dla niewolnika kołzhozowego zostało wypłacone

Soothsayer +148
W e-urzędzie skarbowym na twoim koncie czeka w Dokumenty otrzymane czeka pismo do odebrania...
pismo typu informacja o wprowadzeniu ksef
i na c--j stresujecie człowieka przed świętami, ja już sznur szykował
pismo typu informacja o wprowadzeniu ksef
i na c--j stresujecie człowieka przed świętami, ja już sznur szykował

#filmy #antykapitalizm #ai #it #ekonomia
źródło: 5208e028-a343-4675-b710-5b2442a35ff9
Pobierza zapewne ludzkie oko będzie w stanie to zauważyć
Będą, na razie babole są mocno widoczne tak jak AI slop od coca-cooli (nie, to nie literówka, a przy najmniej u mnie, bo tego babola rzeczywiście coca-cola wypuściła). Ale to kwestia czasu aż błędów będzie mniej, a sam slop będzie powszechny. 90% ludzi w końcu zacznie to akceptować ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000012891
PobierzJak pójdzie w świat że ktoś wydał film z takimi babolami, to wątpię że osiągnie sukces.
Chodzi mi o dłuższą perspektywę.
Na początku piosenki AI były ciekawostka dla mnie. Teraz tego gówna nawet nie włączam bo brzmi tak samo, nawet jak inaczej xD
Z filmami pewnie będzie
@adam-kminek: To skoro nie będą rozróżniać, to jaki jest problem?
@Aramil: na razie
@adam-kminek : Czyli takie samo g---o jakie tworzą teraz ludzie?
@adam-kminek Nie będą pobierać bez ich zgody, bo zapewnie w regulaminie będzie pozycja o tym mówiąca, że założenie konta w serwisie
@hpiotrekh: Typy płacą za rozmowę z AI-przyjaciółką, za wygenerowane fotki. Ludzie na FB płacą za wygenerowane piosenki w darmowej wersji SunoAI, a ty chcesz mi powiedzieć, że nie znajdą się chętni płacący za filmy animowane?
Zwykły Kowalski nie zauważy różnicy, więc po co wydawać na film 20 milionów jak można zrobić taki sam za 200 tysięcy?
Cały czas mam w głowie, że AI nic nie wymyśla, więc wszystko będzie tak samo miałkie.
ci co piszą, ze zawód aktora zginie, to chyba ich wiedza ogranicza się tylko do posadzenia d--y przed TV.
W teatrze też AI zagra?
Ludzie chcący złapać trochę kultury nie będą zainteresowani 'sztuką'
@hpiotrekh: To wiele zmienia; tutaj piszesz o sobie, a w poprzednim komentarzu napisałeś, że „nikt nie zapłaci”.
@adam-kminek: mhm, dobrze że współczesne kino to nie jest klepanie rimejkow i kontynuacji bez pomysłu dopóki seria nie zdechnie całkiem.