Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 227
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mandalorethegreat: Dalbym fotę ale no sam powiedz, wrzucać zdjęcie swojej kobiety na wypok? ;)

Zarabiam jakos normalnie, 2-3k euro wiec tak srednio.

Raz na 100000 trafia się śliczna mlodziutka dziewczyna ktoś jest bardzo uczuciowa i dobrze wychowana. Takiej szukałbym bo jest ich troche ale do nich nornalni faceci boja się zagadac. Jak opowiadala mi jak stuleje probowaly do niej gadać w przeszlosci to ręce opadają. Cwaniaczkow zlewala na starcie wiec
  • Odpowiedz
@thekrepa: no to ładnie żeś się wpakował, teraz pewnie albo będziesz cierpiał na złamane serce albo na paranoje maniakalną jakąś ;p weź jej kup spyphone, 3000 zł wydasz, ale będziesz wiedział wszystko co się święci i możesz kolesi po kolei eliminować

• Odpowiedz
@Mandalorethegreat: Ah i to co piszesz o typie 10/10 z klasa i kasa to skrzywienie mocne imho. Przeszedles cos złego w zyciu i kazda tak teraz oceniasz. Wiesz mialem to samo kieedys ale mam prawie 30 lat i powiem Ci ze widziałem typów którzy do niej startowali ale nie mieli szans bo... ona twierdzila ze są przyglupami albo nie ma z nimi o czym rozmawiać. Są kobiety dla których to
  • Odpowiedz
#thekrepa
Trzeba zaczac od tego ze dziewczyny 9-10/10 to jakis malutki procent (zalezy jaki kto ma gust) i z tych 9tek i 10tek jeszcze mniejszy ulamek procenta to dziewczyny z mozgiem,ktore nie patrza tylko na portfel czy urode.Baaardzo ciezka taka znalezc oczywiscie.Do czego daze.Oczywiscie ze ciezko jest takiej dyszce zaimponowac,nie wybierze pierwszego lepszego,zadna nowosc.Jednak ten ulameczek slicznosci ktore kochaja,szanuja i nie szukaja bolca na boku,bo przeciez im sie nalezy gdzies
  • Odpowiedz