Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 227
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@thekrepa: Tak szczerze to z Twojego opisu wyziera straszna niepewność, a dziewczyny to wyczuwają na kilometr. Traktuj ją jak każdą inną typu 5/10. Z tego, że ślinią się do niej inni faceci bądź dumny, bo to w końcu Ciebie wybrała. To Ty musisz być (albo sprawiać wrażenie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) samcem alfa. Od takich kobiety od tak po prostu nie odchodzą.
  • Odpowiedz
@thekrepa: bo 10/10 wymaga już jakiegoś poziomu i sporego starania się, żeby ją utrzymać. Na pewno taka laska nie będzie z przeciętniakiem. Albo musi mieć zajebisty wg. niej charakter albo zajebiście wypchany portfel.
  • Odpowiedz
@thekrepa: nie pilnuj jej i tyle to ona ma się pilnować, po ślubie nie będziesz jej z domu wypuszczał bo jakoś dziadek ją zabierze na zakupy? Jak ma coś w głowie to będzie z Tobą a jak nie to nie ma czego żałować i się męczyć. Wiem z doświadczenia bo chodziłem z podobną
  • Odpowiedz
@thekrepa: Żeby mieć 10/10 trzeba mieć pewność siebie, a nie być cipą i obawiać się każdego dnia, wyjścia do centrum czy do klubu. Jesteś z nią i musisz mieć świadomość, że wybrała Ciebie bo jesteś najlepszy. Ja jestem pewny siebie i wygrywam w życie każdego dnia bo mam 10/10, który jest mi wierny i kochający ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@thekrepa: po pierwsze nie uwierzę bez foto, 10/10 statystycznie powinno stanowić jakieś 0.01% a 9/10 jakiś 1% populacji kobiet. Po drugie znam 2 przypadki 9+/10. Jedna przez dobre 6 lat była sama czekając na właściwego gościa. Druga 8 czy 9 lat spędziła w związku z biednym artystą, którego zasadniczo utrzymywała.
  • Odpowiedz