K---a Mircy, #tfwnogf i #przegryw chcecie wiedzieć jak to jest mieć #rozowypasek 10/10? Ano wcale nie jest tak zajebiście. Zawsze jak wychodzisz, nie daj boże do centrum, to masz dziesiątki gapiących się facetów. K---a dosłownie każdy, nawet najstarszy dziadek będzie obcinał twój pasek z góry na dół, od tyłu i przodu. Niektórzy pizgną se fotkę z ukrycia, jebną jakimś żałosnym tekstem za plecami typu: "te januż, pacz jaki źrebag", albo zagadają na ulicy, c--j że stoisz obok. I ta świadomość tego co oni mają w głowach. Najgorsi są ci fotografowie niejdojeby, podryw na sesję k---a, a pasek naiwnie myśli, że "przecież studenteł, fotografistyka, niech ma, a mi sesja poczebna do porftolio motzno, bo za free". Wszystko fajnie, ale w-----a na dłuższą metę. Ale to jest nic - wyjście do klubu. K---a nie wiem czy żenadnąć, kisnąć, czy co o-----ć. Spuścisz loszkę ze smyczy na 5 minut, a ona wraca z info, że połowa starych, rubasznych, bogatych dziadów chcę ją zaprosić na zakupy i Malediwy. "Kupię ci co chcesz, biżuterię, ładne ciuchy, zaproszę na dobre jedzenie i kupię wszytko to, na co nie stać ciebie ani twojego chłopaka". N-----------------l.jpg. Kumple mówio: "nie lekceważ siły pieniędza, one to wszystkie lubio, uważaj"... Dzięki w c--j. A jak ty chcesz z nowo poznaną znajomą pogadać, to jest wjazd z buta na ryj. Dziady to c--j, bo wprost chcą zrobić z niej dziwkę za parę spodni. Gorzej, jak się jakiś serio młody, przystojny i w c--j bogaty nawinie. Tu trzeba być alfa jak j----y Biały Kieł. Loszka nie będzie łatwo chciała w-----ć jego numeru z telefonu. Argumenty wówczas będą tak mocne, że nie tylko będą robiły k---ę z logiki, ale i z św. Tomasza: "A ty byś wyrzucił kontakt do jakieś dziewczyny, jakbym ci kazała?!" Kisnę z tego aż do łez. Taki pasek patrzy inaczej na świat, taki pasek autentycznie myśli, że wszyscy na świecie są mili, dobroduszni i uczynni...
@Mandalorethegreat: Z pierwszej części Twojej wypowiedzi widzę ze jesteś niedojrzaly emocjonalnie jeszcze (przepraszam).
Inaczej. Jak ty będziesz z dziewczyna ktora uwielbiasz i kochasz, taka 7/10 to jak się znajdzie teoretycznie lepsza to z nią znikniesz? Nie sadze. U kobiet to jest mniejsze prawdopodobieństwo. Szmaciska pomijam ;)
Co do kasy hmm. Nie, oni żyją w rodzinie bardzo bardzo skromnie choc kiedys bylo u nich dosyc bogato (choroba ojca). Ale serio nie
@thekrepa: wiem o czym piszesz, sam posiadam 10/10 (chodź dla mnie 11/10), czasami mnie nerwy biorą jak faceci bezczelnie bez względy na mnie ją obcinają. Całe szczęście moja nie lubi ludzi :) ale za to to ona mnie nauczyła mirkować :* @jelonek_bambi
@thekrepa: Jezu jak ja Ciebie rozumiem... 5 lat byłem związku z dziewczyną, która do dzisiaj jest dla mnie ideałem piękna. Nawet podczas chodzenia ulicą: inne laski mierzą z dołu do góry, faceci odwracają się przez ramię, a stulejki uciekają wzrokiem. Zawsze miała swobodę, chodziliśmy osobno na imprezy, ufaliśmy sobie. W prezencie urodzinowym dałem jej możliwość zrobienia sesji w bieliźnie. Zdjęcia rewelacyjne. Spodobało jej się, zrobiła kolejne zdjęcia, dostała kilka zleceń
@thekrepa: troszkę się pośmiałem, ale coś w tym jestem... Co nie zminia faktu, że tego kwiatu to pół światu, jak nie jesteś jakiś szpetny i masz coś w głowie cziluj się... :D znajdziesz innego jak by co 10na 10, a może trafi sie wyrozumiała i dobra w łóżku :D
@LaTuaOmbra: nie wydaje mi się ze jestem niedojrzaly. Od Ciebie jestem młodszy może o 2-3 lata. Po prostu to moje doświadczenie przemawia. Wiem ze zawsze ktoś tam jest lepszy i dlatego też nie siadam na laurach tylko prę do przodu ;-).
Moja dziewczyna z którą jestem juz parę lat to taka 7-8/10. Dla mnie bardzo ładna, innym facetom tez się podoba ale wiem ze nigdy nie będzie przypalu z jakimś
@thekrepa: wypierdaol taką babe to najgorszy rak, sama nie ma mózgu ale to pewnie już wiesz, only: p---s, wygląd, kasa i lans. Czy najgorsze dno dna z metrem mułu we łbie.
@thekrepa: z tego co piszesz jest głupia, a skoro jest glupia to na jakiej podstawie wyliczyłeś wskaźnik fappabla na poziomie 10/10? Dla mnie to schodzi juz do 6/10 co najmniej.
To jak kupić francuski samochód bo jest ładny, z silnikiem 1.1 tdi w automacie i kombi. Niby ok, niby komfortowy niby niskie spalanie, dziadkom sie podoba bo praktyczny, ale jak przyjdzie co do czego to furmanka z węglem i chorym
Mówisz o tym ze rzucę moja aktualna bo spotkam 10/10. No widzisz, ja nie patrzę tylko na wygląd. Niech sobie będzie gdzieś tam będzie 10/10 ale wiem ze one najczęściej w 99.999% mają zrypane w mózgu. Albo kończyły turystykę, albo nie mają pracy albo zero zainteresowań itd. Taka lalka ładnie wygląda i tylko to. Dlatego nie rzuce ;-)
@Mandalorethegreat: Widzisz sam sobie przeczysz. Dlaczego zakładasz że idealna pod względem wyglądu i charakteru i inteligencji kobieta Cię kiedyś rzuci? Może ona znalazła dokładnie to w Tobie czego Ty szukasz w kobietach? Wierz mi że poukładanej dziewczynie która może być niewiadomo jak śliczna, wystarczy że odpowiednio wystartujesz i ją kochasz. Z jej strony zakochać się to tylko kwestia czasu wtedy. Przerabiałem to. Chociaż może ja mam skrzywiony obraz (nie trafiłem na jakieś szmaciska).
Przepraszam za tekst o niedojrzałości. Sądzę że to złe doświadczenia (trafiłeś na szmaty). Nie wiem, mam lustro w domu i nie jestem 10/10 chociaż ona twierdzi inaczej. Ważne jest to co robisz, samodoskonalenie i dbanie o
dajcie swoje fotki przykładowych 10/10 skoro ich tyle jest to nie powinno być problemu, tylko normalne zdjęcia bez retuszu serio dajcie bo nie wiem jak wygląda uniwersalna 10/10 a wy tu wszyscy chodzicie z boginiami
Taki pasek patrzy inaczej na świat, taki pasek autentycznie myśli, że wszyscy na świecie są mili, dobroduszni i uczynni...
#truestory #takaprawda #gorzkiezale
Inaczej. Jak ty będziesz z dziewczyna ktora uwielbiasz i kochasz, taka 7/10 to jak się znajdzie teoretycznie lepsza to z nią znikniesz? Nie sadze. U kobiet to jest mniejsze prawdopodobieństwo. Szmaciska pomijam ;)
Co do kasy hmm. Nie, oni żyją w rodzinie bardzo bardzo skromnie choc kiedys bylo u nich dosyc bogato (choroba ojca). Ale serio nie
Komentarz usunięty przez autora
lel
Ale Ty wiesz, że dowolna para dwojga ludzi zawsze będzie miała "trochę inne spojrzenie
@gryffindor: przecież to jest norma, jeden z drugim jak zakochany to jego loszka 10/10, a potem jak ją zobaczysz to max 7 tak naprawdę
Komentarz usunięty przez autora
Hej, mam pytanie, a jesteś szczęśliwy?
@Tibiasz: (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Moja dziewczyna z którą jestem juz parę lat to taka 7-8/10. Dla mnie bardzo ładna, innym facetom tez się podoba ale wiem ze nigdy nie będzie przypalu z jakimś
To jak kupić francuski samochód bo jest ładny, z silnikiem 1.1 tdi w automacie i kombi. Niby ok, niby komfortowy niby niskie spalanie, dziadkom sie podoba bo praktyczny, ale jak przyjdzie co do czego to furmanka z węglem i chorym
@Mandalorethegreat: Widzisz sam sobie przeczysz. Dlaczego zakładasz że idealna pod względem wyglądu i charakteru i inteligencji kobieta Cię kiedyś rzuci? Może ona znalazła dokładnie to w Tobie czego Ty szukasz w kobietach? Wierz mi że poukładanej dziewczynie która może być niewiadomo jak śliczna, wystarczy że odpowiednio wystartujesz i ją kochasz. Z jej strony zakochać się to tylko kwestia czasu wtedy. Przerabiałem to. Chociaż może ja mam skrzywiony obraz (nie trafiłem na jakieś szmaciska).
Przepraszam za tekst o niedojrzałości. Sądzę że to złe doświadczenia (trafiłeś na szmaty). Nie wiem, mam lustro w domu i nie jestem 10/10 chociaż ona twierdzi inaczej. Ważne jest to co robisz, samodoskonalenie i dbanie o
serio dajcie bo nie wiem jak wygląda uniwersalna 10/10 a wy tu wszyscy chodzicie z boginiami