Aktywne Wpisy

beerus +5
Rozmawiałem już trochę dłużej z dziewczyną z tindera i twierdzi, że taki przebieg to nie jest dużo i że wymyślam.
"Powinienem szukać w zakonie jeśli dla Ciebie to dużo. Poza tym dawno tego nie robiłam" Jej dawno to było 1,5 miesiąca temu. #tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #seks #blackpill #randkujzwykopem #przegryw
"Powinienem szukać w zakonie jeśli dla Ciebie to dużo. Poza tym dawno tego nie robiłam" Jej dawno to było 1,5 miesiąca temu. #tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #seks #blackpill #randkujzwykopem #przegryw
Czy 10 partnerów seksualnych dla 22 letniej dziewczyny w ciągu 2 lat to dużo?
- Tak 87.2% (212)
- Nie 12.8% (31)

Mam problem z dziewczyną, na trzeźwo jest okej, ale kiedy się upije - zaczyna #!$%@?ć. A tu wyciągnie jakieś prywatne sprawy (które były juz przegadane), a tu powie coś chamskiego w moją stronę, co dobrze wie, ze nie jest dla mnie przyjemne. Boję się z nią pić przy znajomych, bo nigdy nie wiem czy nie przesadzi i nie zacznie się tak zachowywać.
Po piciu, kiedy jej to powiem i staram się jakoś
Po piciu, kiedy jej to powiem i staram się jakoś

Opowiem wam historię, o której nie wie jeszcze nikt. Mam nadzieję, że żaden znajomy się do mnie nie dokopie przez internety.
Aha, chciałem jeszcze przypomnieć tym, którzy nie czytali moich poprzednich wpisów pod tagiem #informatycznypoznan
Jestem Łobełt, człowiek bez ł. I miotam się bezwładnie już 27 lat po tym ziemskim łez padole.
Jakiś rok temu, a w sumie to trochę lepiej, bo to to jeszcze wiosna była, korzystałem jeszcze czasami z sławetnego komunikatora GG (gadu-gadu). Właściwie to nie korzystałem zbytnio, ale jakoś tak z powodu starych przyzwyczajeń nie odinstalowałem go. Miałem paru dziwnych znajomych, którzy też z niego korzystali i był to najlepszy sposób kontaktu z nimi, ale mniejsza o to.
Pewnego razu zabrzęczał w nim dźwięk wiadomości - pierwszy raz w ciągu ostatnich lat, ale oczywiście w trakcie oglądania filmu, ale tym razem (nie tak jak kiedyś) byłem bardziej zaciekawiony niż #!$%@? z powodu przerwanego seansu.
Wiadomość była od jakiegoś niezapisanego numeru, a w jej treści było krótkie erotyczne opowiadanie, w którym czuć było wczesne fascynacje niedojrzałego umysłu i dojrzewającego ciała. Skąd to wiedziałem? Sprawdziłem w spisie gg - Ania lat 16
Jednak zanim to zrobiłem myślałem, że to ktoś znajomy, kto wiedział o tym, że trudnię się nieco pisaniem i czasami daję rady jak coś napisać, aby później czytający czuł kontakt z każdym jego słowem które ma przed oczami i unosił się w przestrzeni z monitorem swojego laptopa i czytając to czuł jak jest tylko on tekst i przestrzeń i takie #!$%@? radziłem zwykle xD
No to nic wytknąłem błędy, pochwaliłem zaangażowanie i kazałem dorzucić trochę szczegółowości, oraz zapytałem "kim ty #!$%@? jesteś?"
Okazało się, że w spisie GG trafiła na "Łobełt lat 18" i stwierdziła, że napisze. Pewnie dziwicie się, czemu lat 18, skoro miałem 25-26 jak to pisałem. Otóż jak zakładałem gg miałem lat 20...
I w sumie, to powinienem odpuścić w tym momencie, ale przyszło mi coś do głowy i nie było to ruchanie małolaty.
Jeszcze nie wtedy...
Jako pławilny wykopowicz stwierdziłem, że to idealny czas, aby zostać przewodnikiem duchowym dla tej młodej dziewczyny naprostować jej #!$%@? małoletni światopogląd dając bardzo ważne lekcje, oraz ratując ją i jej przyszłych przed typowymi #!$%@? akcjami logiki różowych pasków, które to z resztą świetnie znam...
Z mikrobloga.
Dzień później przesłała mi serię swoich fotek, a ja jej swoje i fapaliśmy pisząc do siebie.
http://i.imgur.com/RP4ySDe.jpg
He he, pewnie myśleliście, że to jej fotka będzie?
http://i.imgur.com/Uk74lWm.jpg
Moralność mnie męczyła, ale przegrane 26 lat życia chyba powoli dawało mi do myślenia, że może nie warto się jej tak kurczowo trzymać?
Ania napisała mi, że chciałaby mnie spotkać - oprócz tego, że chciałaby żebym ją przycisnął do ściany i nadział na swoje 18nasto centymetrowym narzędziem... Fantazję trzeba jakoś pobudzić? To akurat nic, bo chciała jeszcze, żebym jej warczał do ucha. Ja waraczał? xD
W końcu stanęło na tym, że przecież jestem rozsądnym facetem i nie będę jechać z #poznan do #tychy czy tychów, bo nawet nie wim, jak to się odminio, po to, żeby ruchać jakąś szesnastoletnią małolatę poznaną przez gadu-gadu.
Zgodziłem się do niej pojechać dzień po 17-nastych urodzinach.
Kazała mi przyjść na rynek obok kościoła - miała tam siedzieć na ławce w czapce właśnie takiej jak na zdjęciu - marki NIKE i siedzieć na ławeczce na przeciwko "niezapominajki"
No i spotkałem ją. Okazała się równie dobra jak na fotkach i szczęśliwie jej rodzice wyjechali na 2 dni, więc przez ten cały czas zabawialiśmy się sobą w ich mieszkaniu na Glince i straciłem tam niespożyte siły, do dziś ją czasem odwiedzam, a i czasami jeździ do rodziny do Poznania...
@informatyk-poznan: W gadugadu wiek się zmienia zawsze w opisie, bo wpisujesz rocznik a nie wiek. Następnym razem bardziej się postaraj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@gorzka: nie będę spojlerował mądrzejszym ale...
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Zajebiste #coolsory