mala_kropka
704
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
not_me
not_me
@Nestetoth: przecież to osoby posiadające dzieci używają argumentów z wodą na starość i niewolników zapieprzających na ich emeryturę
700
cutecatboy
@Nestetoth: ja p------e chłopie zesrałeś sie pod memem i walisz jakieś elaboraty na kilka postów o swoim zajebistym dzieciaku, nie wiem pogratulować ci mamy? idz na tag demografia sie uzewnętrzniać, tam lubią takie historie
105
Placi
Placi
zabawne jest jak osoby bez dzieci upraszczają posiadanie dzieci do podania szklanki wody.

@Nestetoth: ale przeciez to sie wzielo stad, ze zawsze jak ktoś powie ze nie chce dzieci to odzywa sie jakis dzieciaty z "a kto ci poda szklanke wody na starosc?" xd
64
krytyk1205
@mala_kropka: amator ¯\(ツ)/¯ Tu z funkcją wibrowania i grzania.
48
cutecatboy
@turok2016: to akurat będzie do kompletu z tym drugim typem, który wiecznie narzeka na demografię, a ma tylko jedno dziecko, i z tym adamem który chciałby mieć 3-4 dzieci ale nie może znaleźć odpowiedniej kobiety więc ma 0 ( ͡° ͜ʖ ͡°) udaną ekipę zmontowali
30
Andzejuk
@Nestetoth: ale wiesz typie, że ja cały czas cytuję ciebie XDD Jesteś tak zaślepiony swoim przekonaniem o nieomylności i obronie normalności, że nie widzisz, że zachowujesz się tak, jak zarzucasz to drugiej stronie.
29
Ucho1899
@Nestetoth: planuje dzieci i są tylko 2 rzeczy których się boję - jedna z nich to bycie takim nawiedzonym starym jak Ty.
28
Qbis
Qbis
25
Vaerlin
Już dzisiaj zobacz ile tych staruszków łapie się na akcje z wnuczkiem i oddaję cały swój dobytek życia obcym ludziom.

A wykopki myślą że będą mądrzejsze.

@Nestetoth: Nie złapiesz się na akcje z wnuczkiem, jak nie masz dzieci i tym bardziej wnuczków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
24
turok2016
turok2016
@cutecatboy: jaka demografia jak ma jedynaka? Jeszcze mógł zacząć pisać o dzietności, posiadając jedno dziecko xD
23
Andzejuk
trzeba wyśmiać i obrzydzić to co jest dla nich nieosiągalne.

@Mangusta13: mówisz o takich wypowiedziach jak ta? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zesrałeś się to chyba ty. D--a piecze z żalu i samotności?
17