https://streamable.com/1oe1xa
Smordziarze nigdy się nie nauczą, na ja p------e, są ścieżki i nie da się jeździć bo smordzarz i tak wyjedzie.
Żałuję tylko że nie w-------m mu bidonem, bo akurat miałem stary dziurawy i nie byłoby żal, ale i tak wygarnąłem smordziarzowi że s--------ł jak p------y xDDDD
#rower #rowery #samochody #polskiedomy #stopcham
Smordziarze nigdy się nie nauczą, na ja p------e, są ścieżki i nie da się jeździć bo smordzarz i tak wyjedzie.
Żałuję tylko że nie w-------m mu bidonem, bo akurat miałem stary dziurawy i nie byłoby żal, ale i tak wygarnąłem smordziarzowi że s--------ł jak p------y xDDDD
#rower #rowery #samochody #polskiedomy #stopcham
- Najlepsze
- Wszystkie komentarze

Jak zwykle kolejnemu pedalarzowi jajognioty ucisnęły mózg
POWTARZAM WAM RAJTUZIARZE JEŚLI SAMOCHÓD MA SŁABĄ WIDOCZNOŚĆ LUB UTRUDNIONE WŁĄCZENIE DO RUCHU MOŻE WJECHAĆ NA ŚCIEŻKĘ, TWOJE EGO NIE UCIERPI JAK OMINIESZ AUTO, A W DODATKU KOGOŚ KTO SIĘ UCZY JEŹDZIĆ
Chyba że akurat rowerzysta jedzie po drodze, a nie po dziurawym DDR, wtedy wyrozumiałości nie potrzeba.
2. Był tam wcześniej, nie wyjechał ci przed kierownicę.
3. To nauka jazdy, trzeba być wyrozumiałym dla świeżaków.
Tym filmem pokazujesz jakim jesteś bucem.
2. To nie ma znaczenia. Rowerzysta ma pierwszeństwo, to że był wcześniej nie daje kierowcy pierwszeństwa oraz nie pozwala na blokowanie ruchu.
3. Tu się troche zgodzę. Ale kursant sam jechał bez instruktora? Powinien wyhamować kursanta aby go nauczyć dobrej praktyki.
Pozdrawiam
Norbert Mazurkiewicz
Treść została ukryta...
Serio zluzuj rowerowe jajognioty bo po prostu nie masz racji, jedyne pretensje możesz mieć do zarządcy drogi że w takim miejscu postawił przejazd rowerowy
A jak za mną jedzie ktoś z "barankiem" albo na Mevo to mam prawie stuprocentową gwarancję, że jak ja będę hamował to usłyszę za sobą pisk ostrego hamowania a później jazdę zyg-zakiem między pieszymi przede mną.