pyszniarz
https://streamable.com/1oe1xa
Smordziarze nigdy się nie nauczą, na ja p------e, są ścieżki i nie da się jeździć bo smordzarz i tak wyjedzie.

Żałuję tylko że nie w-------m mu bidonem, bo akurat miałem stary dziurawy i nie byłoby żal, ale i tak wygarnąłem smordziarzowi że s--------ł jak p------y xDDDD

#rower #rowery #samochody #polskiedomy #stopcham
34
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
paluszki_rybne
i co ma niby cymbale zrobić? Miałeś długą drogę hamowania, widać, że ciężko mu się włączyć do ruchu, poza tym to L-ka

Jak zwykle kolejnemu pedalarzowi jajognioty ucisnęły mózg
1729
miodeksmrodek
ni zatrzymywać sie na DDRce? ¯\(ツ)/¯
13
paluszki_rybne
następny bordo z gładkim mózgiem
41
H_Moody
Ma się zatrzymać w taki sposób aby nie blokować chodnika i ścieżki. Ja tak robie i jest ok, ty nie umiesz?
8
paluszki_rybne
Czyli rozumiem, że robisz rozpęd z całej p---y jak się włączasz do ruchu? Człowieku jak widzę, że piszesz, to zawsze mi tak krew zagotujesz, że szkoda słów XD

POWTARZAM WAM RAJTUZIARZE JEŚLI SAMOCHÓD MA SŁABĄ WIDOCZNOŚĆ LUB UTRUDNIONE WŁĄCZENIE DO RUCHU MOŻE WJECHAĆ NA ŚCIEŻKĘ, TWOJE EGO NIE UCIERPI JAK OMINIESZ AUTO, A W DODATKU KOGOŚ KTO SIĘ UCZY JEŹDZIĆ
123
Emble
@pyszniarz: typowy bordo jest typowy. Trochę wyrozumiałości na drodze, zwłaszcza jak na dachu jest L. Nikogo nie obchodzi że właśnie wykręcasz swoją życiówkę na stravie.
1093
i-marszi
Trochę wyrozumiałości na drodze,

Chyba że akurat rowerzysta jedzie po drodze, a nie po dziurawym DDR, wtedy wyrozumiałości nie potrzeba.
23
Shatter
"trochę wyrozumiałości" w przypadku poruszania się po niewłaściwej drodze to chyba już za dużo. Bijesz brawo jak społeczniak pogoni samochód z chodnika, ale rower na ulicy już ok, bo tam kostka brukowa
5
pyszniarz
Już mówiłem - do kursanta nic nie mam - instruktor debil nie umie jeździć i jeszcze uczy innych
9
_komentator_
_komentator_
Akurat debilem to ty jesteś. Lka włącza się do ruchu, co miała zrobić? Zdematerializować się? Tam jest wyjazd, mógł tam stać, a ty miałeś poczekać albo objechać.
7
k__p
1. Jak miał stamtąd wyjechać bez wjechania na DDR?
2. Był tam wcześniej, nie wyjechał ci przed kierownicę.
3. To nauka jazdy, trzeba być wyrozumiałym dla świeżaków.

Tym filmem pokazujesz jakim jesteś bucem.
268
xN0M4D
xN0M4D
1. Nie musiał wjeżdżać na DDR tylko mógł stanąć przed DDR aby nie blokować ruchu.
2. To nie ma znaczenia. Rowerzysta ma pierwszeństwo, to że był wcześniej nie daje kierowcy pierwszeństwa oraz nie pozwala na blokowanie ruchu.
3. Tu się troche zgodzę. Ale kursant sam jechał bez instruktora? Powinien wyhamować kursanta aby go nauczyć dobrej praktyki.

Pozdrawiam
Norbert Mazurkiewicz
1
Kouros
Kouros
@pyszniarz jak miał ustąpić pierwszeństwa jak nikogo nie było na przejeździe? Przyjechałeś długo po tym jak on tam się znalazl
Serio zluzuj rowerowe jajognioty bo po prostu nie masz racji, jedyne pretensje możesz mieć do zarządcy drogi że w takim miejscu postawił przejazd rowerowy
194
paluszki_rybne
@pyszniarz: rajtuziarzu z kartą rowerową z czipsów, ten przepis dotyczy, tego, żebyś pierwszeństwa nie wymusił, jesli jest korek i sie zblokuje a ty jak taka menda społeczna, zamiast go ominąć musisz mu w drzwi wjechać i być jak agresywny kundel ujadać, to ty masz problem z głową, a nie instruktor
165
jakis_login
XD Gościu, lycra za bardzo ci mózg ścisnęła. Kursant stoi, bo nie jest w stanie włączyć się do ruchu bezpiecznie, a ty się p------------z. Hamulce w rowerze? A na co to komu, lepiej pyszczyć i mieć pretensje do świata, zamiast pomyśleć...
103
krzysiekGD
krzysiekGD
To teraz czekam na film jak zatrzymujesz się aby przepuścić pieszych na przejściu. Z chęcią zobaczę :) Bo jak po Trójmieście poruszam się rowerem to może 10% rowerzystów to robi w dobry dzień.
A jak za mną jedzie ktoś z "barankiem" albo na Mevo to mam prawie stuprocentową gwarancję, że jak ja będę hamował to usłyszę za sobą pisk ostrego hamowania a później jazdę zyg-zakiem między pieszymi przede mną.
84
AvantaR
O kurna, jak szkaluję kierowców na co dzień, tak takich frustratów "sportowców" na rowerze nie znoszę jeszcze bardziej. Jeszcze sapiesz typie do L-ki. No ja p------ę.
78
srgs
@pyszniarz patrzac po tym jak jezdzisz, gdzie w sumei sam wrzucasz jak sobie swobodnie interpretujesz znaki (chocby stop tez ciebie dotyczy) to moge stwierdzic ze jestes frustratem na tym samym poziomie co lodzki doktorek. mozecie zie pedalami postykac
72
Slowarc
Slowarc
O człowieku, aż się za głowę złapałem. Ewidentnie jesteś agresywnym idiotą. Miałeś już problemy z prawem?
65