HardWax
1251
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
StdPtr
StdPtr
@HardWax: i jak tego by miał ktokolwiek pilnować?
880
magda_em
@HardWax: dziwek i laserów też zabronić
289
rewasek1374
rewasek1374
@HardWax: każdy kto pobiera jakikolwiek zasiłek czy rentę, powinien mieć zakaz picia alkoholu. Wystarczy wprowadzić takie prawo i każdy sąsiad p---------i taką osobę.
36
Jasper666
@StdPtr: zamek w drzwiach otwierany na alkomat xD
35
fastmotion
fastmotion
@HardWax: moja była jest kuratorem i mówiła że nie umiała się doprosić policji o interwencję nawet w skrajnych przypadkach gdzie w mieszkaniu dzieci biegały bez ubrań, pies srał w pokoju, w lodówce było tylko p--o a starzy spali n------i, a Ty mówisz coś o zakazie papierosów xd
30
stanleymorison
@HardWax: Można temu zapobiec np nie budując mieszkań socjalnych. Win-win
25
ickE
@StdPtr: jak w akademikach, recepcja przed wejściem xD
22
Suseuropejski
@HardWax: wogóle w mieszkaniach socjalnych powinien być obowiązek tylko spać a lodówka powinna przyjmować tylko najtańsze żarcie. I kamery które monitorowałyby stan emocjonalny petenta, jeśli by się uśmiechnął po 15h w fabryce azbestu eksmisja na bruk.
13
ATAT-2
ATAT-2
@HardWax: I słodycze. Słodyczy też zakażmy
W sumie jak ktoś ma telewizję czy internet w takim mieszkaniu to również sygnał że nie ptorzebuje socjala
8
SKYFander
@piotr-szczerek: Chyba ci się z komunalnym pomyliło, bo stawki czynszu za mieszkania socjalne są symboliczne, zazwyczaj w zakresie jakichś 3-5 zł z mkw. W Warszawie obecnie widzę 2zł za metr, Kraków 2,98 zł. Nie jest normalny czynsz, chyba że mi znajdziesz na rynku mieszkanie 35mkw za jakieś 150 zł miesięcznie. @swinkapl Jak wyżej xD
8
DrTRAPH0USE
@HardWax: to teraz musisz jeszcze pogodzić to jakoś z rentą alkoholową
7
Aster1981
Aster1981
@rewasek1374: no i co z tego? Chodzi mi o to, ze nawet jak by ktos co chwile wzywal policje, to ludzie przeciez nie zrezygnuja z imprezowania.

Pomijam absurdalnosc calego pomyslu, bo tu wiadomo ze nigdy nic podobnego nie wejdzie.
7
Aster1981
Aster1981
@rewasek1374: przeciez nikt tego nie bedzie przestrzegal.
5
gnt_1
@StdPtr: czujki dymu i kamery xd
5
Gluptaki
@StdPtr: ja bym pilnował, chodził na imprezy do ludzi chlał ich wodę i palił ich szlugi a później p----------l do urzędu. Dla państwa polskiego poświęcenie w mym sercu. Tylko PiS i konfederacja.

XD
5