Aktywne Wpisy

wfyokyga +33
Mam z innej kamery i gościowi coś się odkleliło, kiedyś czytałem że nawet w kadrze go nie lubią xD Nie dziwie się, takie 3 mecze zawieszenia byłoby dobre dla niego żeby się ogarnął.
#mecz
#mecz
źródło: temp_file7891596589738912098
Pobierz
jmuhha +3
Rozwaliłam blat xD
źródło: 1000029532
Pobierz

#programowanie #programista15k #java #naukaprogramowania #pracait #korposwiat #pracbaza
Dokładnie. Przebranżawiasz się na to, na co jest popyt aktualnie. To nie są lata 50-te w USA, że se robisz papier na studiach i na luzie klepiesz do emeryturki. Ludzie się u---------i tego IT jak rzep psiej d--y, a to jedna z najmniej stabilnych branż. Przyszłością w Polsce jest medycyna (przynajmniej na najbliższe 10-20 lat) w wykopowych prognozach, bo już dzisiaj młodzi walą na studia medyczne i
@NarodowyTroglodyta: Na pielęgniarstwo także.
Ja niestety poszedłem w lata, nie mam żadnej alternatywy i muszę siedzieć w tym cyrku z małpami.
@okrupnik: to też xD ja naiwniak myślałem, że jak pójdę w programowanie to będę sobie kodził pod palemką na seszelach, taki c--j xD Większość ci każe kisić się w biurze. Ja osobiście dostałem oferty, gdzie kazali biuro na drugim końcu Polski odwiedzać raz w tygodniu i mówili że doświadczeni pracownicy później starczy raz na miesiąc - po