Aktywne Wpisy

Kończę dzisiaj 36 lat i to znowu był najlepszy rok w moim życiu! Tym razem przygoda z #silownia na stałe zagościła w grafiku.
Rok temu pisałam tutaj o zejściu z kilogramów
Na zdjęciu ulubiony efekt dnia push: pompa klaty - mięśnie większe niż c---i :D
Podsumowując zmiany po roku:
Rok temu pisałam tutaj o zejściu z kilogramów
Na zdjęciu ulubiony efekt dnia push: pompa klaty - mięśnie większe niż c---i :D
Podsumowując zmiany po roku:
źródło: IMG_3301
Pobierz
Salido +232
Minął 13. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
50 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
54 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
50 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
54 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-4
Pobierz

@mirko_anonim: kto niby tak uważa?
@Pasterz30: tak generalnie mówią wszyscy ci, po których kompletnie nie widać żadnych efektów ćwiczeń, a niektórzy po 15 lat ćwiczą tak, że ten trening to bardziej rehabilitacje po
No i PS co do 15 lat bez progressu: duzo wiecej zalezy od genetyki niz to czy robiles cos do upadku miesniowego. Majac dobra genetyke wystarczy ze przejedziesz autem obok
Odpowiem jako trener
- Bo nie każdy o tym wie
- Bo nie każdy ma to "w krwi" i niektórych trzeba tego nauczyć; wiele osób z natury jest
O mnie chodzi?
@vostok: dosłownie jeden komentarz
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
To mogę zostawiać dwa w zapasie? Po 4 tygodniach do odciny miałem straszne zmęczenie układu nerwowego. Doszła sesja, pozew i zrobiłem deload, ale chcę wrócić do tej rozpiski w wakacje i słucham państwa
Teza jest taka czy jak się trenuje częściej to można zostawić coś w zapasie czy
@Lewusx: ja zawsze myślałem, że po to jest w rozpisce 12 żeby jak masz lepszy dzień, więcej sily albo za malo się nałoży to zrobisz te 15 i tam
Co do tego dłuższego pytania, trenuj do upadku 5 razy w tygodniu i w momencie jak czujesz, że się nie regenerujesz, rób dodatkowy dzień wolny. RIR to taka skala, gdzie naprawdę ciężko określić gdzie jest ten 1 ruch zapasu, gdzie 2, a gdzie 3. Do upadku, każda seria, objętość niska i lecisz.