Wpis z mikrobloga

mam 35 lat i nigdy nie mialem okazji wejsc w zwiazek podczas gdy glupsi i mniej ciekawi przebieraja w laskach

@mirko_anonim: nie są od ciebie głupsi i mniej ciekawi, tylko tobie się tak wydaje. Oto cała tajemnica
  • Odpowiedz
podczas gdy glupsi i mniej ciekawi przebieraja w laskach juz bylo takim indykatorem. Po latach badan i obserwacji wychodzi na to ze to moja cofnieta szczeka jest glownym czynnikiem

@mirko_anonim: Z tego jasno wynika że Ty jesteś tym głupszym.
  • Odpowiedz
problemem na pewno jest to że statystyczna kobieta mając 30 lat ma sporo związków za sobą, a ty dopiero startujesz od zera.
dla mnie to jest przepaść, mam ponad 40 lat, większość kobiet które poznaje ma nastoletnie albo pełnoletnie dzieci,

tak że zluzuj, idź na siłkę, a najlepiej wkręć się w jakiś sport, to zwiększy twoje szanse ponad dziesięciokrotnie, to jest z 0,01% do 1 % a to wbrew pozorom jest bardzo
  • Odpowiedz
@Kitku_Karola: ludzie prości dużo łatwiej wchodzą w relację, Ci bardziej świadomi wiedzą o potencjalnych ryzykach, boją się, analizują, zastanawiają. Plus wrodzona emocjonalność i sposób wychowania przez rodziców, też np. brak ojca. Widać to bardzo jak popatrzy się na dziewczyny w zawodówkach, a np. w liceach, które chcą iść na jakieś ambitne studia i pochodzą z lepszych domów. W zawodówkach nierzadko to 18 latka na zakończenie szkoły jedzie z wózkiem.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
odważny-przewodnik-46:

Jakie w zyciu mieliscie sytuacje, ktore Was sprowadzily na ziemie w kwestii Waszych prob starania o wejscie w zwiazek, poznanie kogos?

Zwyczajnie przekroczyłem jakiś liczbowy próg odrzuceń, po którym mój mózg nabył się wyuczonej bezradności i odpuścił sobie.
  • Odpowiedz
Zwyczajnie przekroczyłem jakiś liczbowy próg odrzuceń, po którym mój mózg nabył się wyuczonej bezradności i odpuścił sobie.

Obecnie jestem już w takim stanie, że nawet gdy mnie jakaś chciała, to ja już jej nie chciałem.

@mirko_anonim: jak jesteś przeciętniakiem 5/10 albo niżej to musisz zagadywać masowo,
Ja mam statystykę zagadań 1/200 że się kończy w łóżku, także za mało zagadujesz po prostu,
  • Odpowiedz