Wpis z mikrobloga

Zadbana kobieta w średnim wieku > przeciętna młoda > przeciętna kobieta w średnim wieku >> młody zaniedbany pasztet.
  • Odpowiedz
  • 0
ale robią z c---a śmigło jak żadna nastolatka czy studentka

@looznagooma:

Mało wiesz, skoro tak uważasz. Młode są bardziej chętne na eksperymenty i mocne doznania niż starsze. Wystarczy im pokazać co
  • Odpowiedz
Odrzućmy wszystkie otyłe czy z nadwagą lub chore, to wtedy nawet przeciętna 20 latka jeśli szczupła będzie ładniejsza od zadbanej 40 latki.

@radzioso532: to już kwestia gustu. Są tacy dla których piękno to nie brak "wad", tylko odpowiednio zestawione ze sobą niedoskonałości.
  • Odpowiedz
@shiverr: pięknie napisane. Ba, podobają mi się kobiety z pewnymi, trudnymi nawet do zdefiniowania, niedoskonałościami właśnie. To one często nadają ten smaczek i charakter
  • Odpowiedz
@radzioso532 chłopie ja mam prawie 40 lat i w-------m w swoim życiu chyba laskę w każdym wieku od 18 do 40 roku życia XD przecież to twoje wpisy krzyczą z daleka że z ciebie nieruchajacy teoretyk xD
  • Odpowiedz
Są często złośliwe, zgorzkniałe, wszystko im się nie podoba. Jak już mają dzieci, to jeszcze gorzej.

@radzioso532: u mnie w sumie chyba tylko to najbardziej działa na niekorzyść ws. starszych kobiet. Ten bagaż negatywnych doświadczeń aż truje kwasem z daleka. A szkoda, bo niektóre mogą być zadbane.
  • Odpowiedz
  • 0
Są tacy dla których piękno to nie brak "wad", tylko odpowiednio zestawione ze sobą niedoskonałości.

@shiverr:

Zabawne i oryginalne, to co napisałeś. Tyle że ja mówię głównie o aspektach wizualnych. Dobry przykład to Natsu. Jak wyglądała w wieku 18 lat, a jak wygląda teraz gdy ma prawie 30 lat? Owszem nadal szczupła i zadbana, ale wtedy była wielokrotnie ładniejsza, chociaż są tacy którzy uważa że obecna czyli "stara" Natsu lepiej wygląda.
  • Odpowiedz
@radzioso532: to nie F----Z,
TYLKO desperacja, młodych bab nie ma prawie wcale wolnych.
I jej jesteś z gęby 3-5/10 to krzyż na drogę a coś r----ć trzeba żeby zachować zdrowie!!!

Brak ruchania dotyku skóry kobiety bardzo źle wpływa na zdrowie, są na to
  • Odpowiedz
Co takiego? No nie żartuj sobie. W obecnych czasach singielek jest ogromna ilość. Mnóstwo bez chłopaków.

@radzioso532: no są ale czekają na Chada albo oakarka 6-8/10 MINIMUM!!!
Jak masz gębę 3-4-5/10 to kaplica i zostają stare baby zadbane MILFy, albo dziwki z syfami,
Więc już lepiej stare baby MILFy
  • Odpowiedz