Aktywne Wpisy

Badmanek 0
Ukradzione z X, ale zastanawia mnie, co wy o tym sądzicie, bo tam opinie są jednoznaczne.
#a-----l #alkoholizm #polska #hobby #zwiazki
#a-----l #alkoholizm #polska #hobby #zwiazki
źródło: 1000045319
PobierzCzy to może być problem z alkoholem?
- Tak 41.7% (111)
- Nie 58.3% (155)

#mecz #ekstraankieta26/27
Największy euro**ierdol w historii
- Lech vs Aarhus 46.9% (46)
- Lech vs Lincoln 11.2% (11)
- Lech vs Stjarnan 3.1% (3)
- Lech vs Żalgiris 1.0% (1)
- Legia vs Dudelange 17.3% (17)
- Legia/Lech vs Spartak Trnava 1.0% (1)
- Legia vs Vectra 2.0% (2)
- Wisła Kraków vs Levadia 6.1% (6)
- Polskie ekipy vs Qarabach 8.2% (8)
- Coś innego napisz 3.1% (3)

@looznagooma:
Mało wiesz, skoro tak uważasz. Młode są bardziej chętne na eksperymenty i mocne doznania niż starsze. Wystarczy im pokazać co
@radzioso532: to już kwestia gustu. Są tacy dla których piękno to nie brak "wad", tylko odpowiednio zestawione ze sobą niedoskonałości.
@radzioso532: To tak samo jak z fetyszem stópek, ci co go nie mają nie rozumieją.
Nie mają wyboru a często takie są tylko do wyboru ew grube czy samotne matki Katyny
@radzioso532: u mnie w sumie chyba tylko to najbardziej działa na niekorzyść ws. starszych kobiet. Ten bagaż negatywnych doświadczeń aż truje kwasem z daleka. A szkoda, bo niektóre mogą być zadbane.
@shiverr:
Zabawne i oryginalne, to co napisałeś. Tyle że ja mówię głównie o aspektach wizualnych. Dobry przykład to Natsu. Jak wyglądała w wieku 18 lat, a jak wygląda teraz gdy ma prawie 30 lat? Owszem nadal szczupła i zadbana, ale wtedy była wielokrotnie ładniejsza, chociaż są tacy którzy uważa że obecna czyli "stara" Natsu lepiej wygląda.
TYLKO desperacja, młodych bab nie ma prawie wcale wolnych.
I jej jesteś z gęby 3-5/10 to krzyż na drogę a coś r----ć trzeba żeby zachować zdrowie!!!
Brak ruchania dotyku skóry kobiety bardzo źle wpływa na zdrowie, są na to
@radzioso532: no są ale czekają na Chada albo oakarka 6-8/10 MINIMUM!!!
Jak masz gębę 3-4-5/10 to kaplica i zostają stare baby zadbane MILFy, albo dziwki z syfami,
Więc już lepiej stare baby MILFy
Komentarz usunięty przez moderatora