Aktywne Wpisy
f9JXBEArQ2H4TKl +652
Pamięta ktoś jeszcze klimatyczne strony fanowskie pokroju GTASite, który widać na załączonym obrazku? Miały wszystko elegancko poukładane – obszerne listy pojazdów i broni z opisami, ciekawostki, solucje, mody i tętniące życiem forum, gdzie każdy dział miał sens. Dziś to wszystko zastąpiły bezduszne social media, a nawigacja po facebookowych grupkach to koszmar – posty znikają w feedzie, brakuje jakiejkolwiek struktury, a znalezienie konkretnej wiedzy graniczy z cudem. Wszystko rozbite po Discordach czy Twitterze,
źródło: image
Pobierz
ChickenDriver2 +33
Co ludzie widzą w mieszkaniu na wsi, we własnym domu?
Pytam bo ponad 25 lat mieszkałem w blokach - od 40 do 65 mkw, od jakiegoś czasu mieszkam na wisi niecałe 20 km od miasta.
i i tego.. nienawidzę.
Chcę
Pytam bo ponad 25 lat mieszkałem w blokach - od 40 do 65 mkw, od jakiegoś czasu mieszkam na wisi niecałe 20 km od miasta.
i i tego.. nienawidzę.
Chcę

Największy euro**ierdol w historii
Jeszcze brakuje Jagiellonia vs Irtysz, przegrać z klubem który parę lat później ogłasza upadłość to też wyczyn
To jest przede wszystkich kompromitacja tych dwóch zawodników.
Ze stjarnan czy zalgrisem to była kompromitacja całej drużyny, ale wtedy nie było takiego poziomu sportowego Lecha.
W fazie play-off el. LE przeszli CFR Cluj (ówczesny Mistrz Rumunii), wygrywając 2:0 i 3:2
W fazie grupowej LE trafili na Milan, Olympiakos i Betis; oczywiście nie było co zbierać, ale takie 0:1 z Milanem czy 0:0 z Betisem świadczą, że
Jeśli to ma być najsłabszy rywal to pewnie Lincoln albo coś w tym stylu. Ale te mecze miały niską albo żadną wage.
Ja uważam że największy e----------l to taki, który miał największą wagę. Zarówno dla klubu który przegrał, jak i dla całej ligi.
I tu króluje niepodzielnie Wisła - Levadia Tallin. To nie tylko pogrążyło Wisłe, ale też całą naszą ligę na dekade.
Jeżeli
Mimo wszystko w wczorajsza wtopa była bardziej spektakularna, bo wystarczyło coś zagrać. Lech miał szczęście w pierwszym meczu. Czerwona karta ustawiła to spotkanie, szkoda trochę straconej bramki ale i tak wystarczyło nue
Karabach także patrząc po ilości hajsiwa ile tam jest przepalane nie uznałbym za e----------l.
Ale k---a, Lincoln, Dudelange, Stjarnan, żalgiris to jest NIE K---A AKCEPTOWALNE!
Jednak mimo wszystko nie wiem jak było z Lechem ale JAK K---A MOŻNA SIĘ SCHAŃBIĆ GDY DRUŻYNA NA SWÓJ MECZ DOMOWY MALUJE TRAWĘ NA ZIELONO KTÓRA