Wpis z mikrobloga

Największy euro**ierdol w historii

• Lech vs Aarhus 47.2% (75)
  • Lech vs Lincoln 13.2% (21)
  • Lech vs Stjarnan 4.4% (7)
  • Lech vs Żalgiris 1.9% (3)
  • Legia vs Dudelange 15.1% (24)
  • Legia/Lech vs Spartak Trnava 0.6% (1)
  • Legia vs Vectra 1.9% (3)
  • Wisła Kraków vs Levadia 5.7% (9)
  • Polskie ekipy vs Qarabach 7.5% (12)
  • Coś innego napisz 2.5% (4)

Oddanych głosów: 159

• 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MrFryteczka: myślę, że w kryterium E-----------u powinniśmy mimo wszystko brać pod uwagę znaczenie meczu i właśnie warunki w postaci faktycznego przebiegu meczu. Lech z Lincoln powinien wiadomo - wygrać, ale przy tym nie należy mimo wszystko zapominać, że ten mecz nie miał ostatecznie większych konsekwencji. Lech z Aarhus roztrwonił ogromną przewagę, pokazał przez większość spotkania brak zaangażowania i ostatecznie skapitulował mając na start spotkania już praktycznie pewne przejście do następnej
  • Odpowiedz
@MrFryteczka: Obiektywnie Lech vs Lincoln, ja nadal jednak wybieram Dudelange bo przynajmniej Lincoln nas nie wywalił z pucharów.
Jeszcze brakuje Jagiellonia vs Irtysz, przegrać z klubem który parę lat później ogłasza upadłość to też wyczyn
  • Odpowiedz
@MrFryteczka: Levadia już zapomniana, a przecież to był oklep gorszy niż wczorajszy i ten z Lincolnem. Aarhus to też nie są byle ogórki, tylko memiczności dodaje fakt gigantycznej napinki, narracji o pewnej Lidze Mistrzów i roztrwonienia dużej przewagi. Lincoln to kompletni amatorzy, ale na przestrzeni jednego spotkania wszystko może się wydarzyć. Natomiast Levadia to nie tylko byli amatorzy - Wisła odwaliła ten sam cyrk w dwóch meczach. Dudelange było śmieszne,
  • Odpowiedz
@Merdarion_PL: Właśnie definicja czym to jest?, bo co ma powiedzieć 4 ekipa Hiszpanii co powinna grać w el. LM, ale przesunęli ich do Pucharu UEFA, aby Real z Madrytu grał w el. LM, a tam Wisła 1:4, 4:1, karne, Real z Saragossy;) Ja postawiłem na coś sprzed lat, gdzie klasa rywala duża, ale Legię bito jak dziecko, po 1 meczu na remis
  • Odpowiedz
@MrFryteczka: piast z karabachem agdam (oficjalna siedziba klubu nie istnieje i tylko tradycyjnie się tak nazywają bo miasto zostało zrównane z ziemią), legia z celtikiem bo sami się w------i z dalszej gry wpuszczając nieuprawnionego zawodnika na murawę
  • Odpowiedz
@Merdarion_PL: w wadze e-----------u to raczej patrzyłbym właśnie na przebieg meczu/dwumeczu. No i wczoraj, jak masz wygrać jak gumny zawala Ci dwie bramki? Z Lisem są odpowiedzialni za trzy.. dwóch zawodników.
To jest przede wszystkich kompromitacja tych dwóch zawodników.
Ze stjarnan czy zalgrisem to była kompromitacja całej drużyny, ale wtedy nie było takiego poziomu sportowego Lecha.
  • Odpowiedz
@MrFryteczka: widzę, że bardzo wysoko w ankiecie jest odpadnięcie Legii z Dudelange, co mnie jednak dziwi, bo patrząc na dalsze wyniki sympatycznych Luksemburczyków, nie były to wtedy takie ogóry:
W fazie play-off el. LE przeszli CFR Cluj (ówczesny Mistrz Rumunii), wygrywając 2:0 i 3:2
W fazie grupowej LE trafili na Milan, Olympiakos i Betis; oczywiście nie było co zbierać, ale takie 0:1 z Milanem czy 0:0 z Betisem świadczą, że
  • Odpowiedz
@MrFryteczka: to pytanie, jakie przyjmiesz kryteria.
Jeśli to ma być najsłabszy rywal to pewnie Lincoln albo coś w tym stylu. Ale te mecze miały niską albo żadną wage.

Ja uważam że największy e----------l to taki, który miał największą wagę. Zarówno dla klubu który przegrał, jak i dla całej ligi.
I tu króluje niepodzielnie Wisła - Levadia Tallin. To nie tylko pogrążyło Wisłe, ale też całą naszą ligę na dekade.

Jeżeli
  • Odpowiedz
@MrFryteczka: Legia z Dudelange czy Wisła z Levadią to porażki, które nie powinny się przytrafić, ale nasze zespoły po prostu były słabo przygotowane do rozgrywek, więc odpadły. Zwykłe męczenie buły przez 180 minut. Zagrały dwa słabe mecze, finito.

Mimo wszystko w wczorajsza wtopa była bardziej spektakularna, bo wystarczyło coś zagrać. Lech miał szczęście w pierwszym meczu. Czerwona karta ustawiła to spotkanie, szkoda trochę straconej bramki ale i tak wystarczyło nue
  • Odpowiedz
argus z lidla wart 35mln ojro wcale nie jest takim e------------m jaki znamy i szanujemy. Aktualnie Legia jest warta ile? 17?
Karabach także patrząc po ilości hajsiwa ile tam jest przepalane nie uznałbym za e----------l.

Ale k---a, Lincoln, Dudelange, Stjarnan, żalgiris to jest NIE K---A AKCEPTOWALNE!
Jednak mimo wszystko nie wiem jak było z Lechem ale JAK K---A MOŻNA SIĘ SCHAŃBIĆ GDY DRUŻYNA NA SWÓJ MECZ DOMOWY MALUJE TRAWĘ NA ZIELONO KTÓRA
  • Odpowiedz
  • 1
@Merdarion_PL: dla mnie liczy się, kto był najsłabszym przeciwnikiem, ale zgadzam się, że to było najbardziej bolesne. @FerdekM brakuje miejsc na liście, a Dudelange do dziś boli. Moim zdaniem numer 2 w eurowpi.... @KebabZostrymSosem Levadia to nie moje czasy, ale skala porażki robi robotę. To chyba przez to Cupiał się poddał. @fafik_delta tak, ale w momencie losowania, nikt nie myślał, że Legia odpadnie + zmiana trenera w
  • Odpowiedz