Wpis z mikrobloga

coś pięknego, każdemu myśliwemu się należy takie przeżycie

@Menel-san: Ale wiesz, że nie każdy myśliwy to zjeb, który strzela dla przyjemności?
Praca myśliwego też jest potrzebna, żeby kontrolować populację szkodników, odstrzeliwać chore jednostki, itp.
  • Odpowiedz
Odgrodzisz kazda droge, kazda dzialke, kazda przestrzen gdzie bywaja ludzie w polsce? Czy ja gadam z jakims plaskoziemca?

@OskarDeveloperski: Tak ty jestes najmądrzejszy a leśne pijane dziady z koła łowieckiego to robią to wszystko dla dobra biednych ludzi (któych czasami zastrzelą). Wy byście nie chcieli tych biednych zwierzątek odławiać ale jednak muscie to robić. Robiłem patent strzelecki jakiś czas temu, regularnie jeżdże na strzelnicę, spotykam tam mysliwych i takich dzbanów
  • Odpowiedz
@kiedys_bylem_zielonka: ale ja ci tlumacze czemu profesorowie i eksperci od srodowiska czy to w Szwecji czy Polsce czy Włoszech robia to co robia a ty tupiesz nozkami, popuszczasz w pampersa i placzesz cos o urojonych pijanych dziadach z koła lowieckiego, mimo ze noszenie po pijaku broni to kryminał natychmiastowy i utrata wszystkich pozwolen.
No na deser anegdotka o tym ze ty znasz i ty widziales xDDDD no tytan intelektu z
  • Odpowiedz
@dominges08: też mogę mieć i to w każdej chwili. Nawet szybciej niż później, bo mam znajomego który siedzi w tym od lat po uszy. Sęk w tym, że jak miałem jeszcze 15-16 lat to mnie jarały te zabawki. Teraz jako stary dziad, zwyczajnie wyrosłem z tych tematów, są ważniejsze sprawy
  • Odpowiedz
: Przeciez wiekszosc tych ofiar w basenach przydomowych to dzieci ty tępy tłuku,

Oczywiście słaby psychicznie sie spłakał i ucieka do obrażania ( ͡° ͜ʖ ͡°)

2 osoby rocznie to jest nic. Wiecej ksztusi sie orzeszkami, szybko zakonczyc orzeszki XDDD

@OskarDeveloperski: dalej nie pojmujesz i klamiesz - to nie jest tak, ze tych 2 ofiar rocznie nie dało sie uniknąć, wystarczyłoby, żeby myśliwi nie byli debilami.
  • Odpowiedz
ehhh, doszło do potężnego zesrańska bambinistów, którzy uważają że dzika, głodna zwierzyna to niewinne zwierzątka. Tak tak, powinno się je głaskać i przytulać, a ci źli mordercy do nich strzelajo. Wypadki były są i będą, w każdej dziedzinie życia, codziennie. Zakażmy baseników, aut, rowerów, wind, schodów, wszystkiego. Pozdrawiam rozsądnie myślących @OskarDeveloperski @Brylant @dullboy @kamil-eef i innych. Cała reszta niech się obudzi i uświadomi sobie jak ważna jest kontrola
  • Odpowiedz
@mvmxks: skoncz, skompromitowales sie, juz sie bez ładu i składu rzucasz, 2 osoby rocznie to jest nic, koniec kropka, z------s. Ego wykopka zostaw w kieszeni i po prostu naucz sie czegos nowego o swiecie a nie teraz próbujesz udowodnic ze 0.00005 smiertelnosc hobby jest najwiekszym problemem kraju
  • Odpowiedz
0.00005 smiertelnosc hobby jest najwiekszym problemem kraju

@OskarDeveloperski: to, ze jest największym to napisales ty, moim zdaniem jest problemem - to jest śmiertelność wśród postronnych osób, a nie osób to "hobby" uprawiających

Dodatkowo cos takiego jak regulacja przyrody to jednak cos więcej niż hobby - to spora odpowiedzialność
  • Odpowiedz