Wpis z mikrobloga

@trebeter: jelon miał pełne prawo się bronić, zresztą oni z tymi krótkofalówkami, wiem że używają noktowizji i co zamożniejsi termowizji, oni to już nie jest ten myśliwy z bajek - dobry archetyp w naszej kulturze. To hobby dla bogatych psychopatów w legalne zabijanie. Może są jeszcze dobrzy ludzie myśliwi ale nikną w tym co robią ba o----------ą po całości polując blisko domów strzelając pod oknami czy zabijając przypadkowych ludzi i
wonsz337 - @trebeter: jelon miał pełne prawo się bronić, zresztą oni z tymi krótkofal...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@dullboy

i cyk klasyka zesrańsko bambików. A jutro hyc po mięsko do marketu xDDD

mam popierać polowania pijanych januszy, bo pójdę kupić mięso ze świni albo kuraka z jakiegoś gospodarstwa, ale fikoł beka z Ciebie typie xD
  • Odpowiedz
@trebeter: ale sie p-------e spłakały... "dobrze mu tak". C--j, ja wolę dziczyznę jeść niż marketowe g---o. By was jebnął samochód na pasach to też niech ktoś powie, że dobrze wam tak, mogliście się rozglądać
  • Odpowiedz
bez mysliwych działoby sie to codziennie i wtedy byłby kwik i skomlenie gdzie mysliwi

ale twierdzenie, że myśliwi to zimno zabójcy zwierząt

@Brylant: @OskarDeveloperski: myśliwi to przedewszystkim bogata kasta, która w większości ma w dupie dobro, organizując nielegalne polowania, czy odławiajac co popadnie, przy okazji olewajac totalnie bioasekuracje.

Czy ktoś z was orientuje się na czym polega myslistwo? Że jest to planowany odłów zwierzyny, żeby nie było jej za dużo
  • Odpowiedz
@kiedys_bylem_zielonka: Odgrodzisz kazda droge, kazda dzialke, kazda przestrzen gdzie bywaja ludzie w polsce? Czy ja gadam z jakims plaskoziemca?

@juzwakruzwa Ty myslisz ze głodna zwierzyna działa tak że 80% dzikow jest najedzonych i sobie siedzi w lesie a 20% wychodzi z lasu? Czy ty masz mozg? (pytanie retoryczne)

@radziuxd Jezeli ktos na polowaniu jest pijany to popelnia ciezkie przestepstwo i traci pozwolenie na bron, ale takie rzeczy dzieja
  • Odpowiedz