Aktywne Wpisy

redorbiter +246
to tylko losowe dziecko INTZELU!
źródło: a10bccafb7b7a687b4d0484cf4402cd8ca670f625c29ba58280d6499be386f89
Pobierz
PijeWodePoPierogach +108
Bo wiecie, to Wy jadąc przepisowo albo zbyt wolno stwarzacie zagrożenie na drodze( ͡° ͜ʖ ͡°) Pewnie właśnie ktoś za wolno w niego wjechał( ͡° ͜ʖ ͡°) Albo ktoś mu słup na drodze postawił...
#motoryzacja #samochody #polskiedrogi
#motoryzacja #samochody #polskiedrogi
źródło: IMG_20260602_230338
Pobierz

mirror: https://dubz.link/c/d4afe1
@Brylant: xDDDDDDD
Piszą, że to Polak i polował w południowej Polsce
@Brylant: Zastanów się jeszcze raz nad tym pytaniem tylko tak na spokojnie, a potem jeszcze raz zastanów się nad prawidłową odpowiedzią. Bo mam wątpliwości czy rozmawiamy o osobach, które zginęły czy skreślasz numery w totolotka. Jeżeli zginie nawet jedna to mamy problem, niestety statystyki mówią coś innego.
"W latach 2015-2024 w Polsce miało miejsce 28 wypadków śmiertelnych z udziałem myśliwych." - nie będę szukał
@Brylant: Dobra, przy poprzednim pytaniu już dałeś sygnał, że z logiką jest trochę na bakier, ale teraz widzę, że dobiłeś gwoździa. Zapytam najprościej jak się da - rodzinna wycieczka na spacer do lasu to według ciebie to samo co branie udziału w sporcie ekstremalnym na własną odpowiedzialność ze świadomością, że jest to ryzykowne? Kompletnie nie widzisz różnicy? To elegancko rozkminasz
@dullboy: po normalne mięsko od rzeźnika, a nie od jakiegoś patusa ze strzelbą
@RaciczkaEntertainment: nie zesraj sie xDD tak bardzo cie piecze że ktoś legalnie może posiadać b--ń?
@JuliuszSlowacki ale glupi trolle ci wszyscy profesorowie na uczelniach co ustalaja te normy odstrzalu zwierzyny, powinni posluchac sie 15 letniej agnieszki z fejsika czy trolla o ujemnym iq z wykopu :)
@juzwakruzwa dziewczynko kochana malutka moja 6 letnia dzieje sie tak dlatego ze glodna zwierzyna w zime masowo wychodzilaby na terenu ludzkie i by twoi rodzice mieli klopoty
ja wiem ze festiwal