Wpis z mikrobloga

Ile jest statystycznie postrzałów ludzi rocznie?

@Brylant: Zastanów się jeszcze raz nad tym pytaniem tylko tak na spokojnie, a potem jeszcze raz zastanów się nad prawidłową odpowiedzią. Bo mam wątpliwości czy rozmawiamy o osobach, które zginęły czy skreślasz numery w totolotka. Jeżeli zginie nawet jedna to mamy problem, niestety statystyki mówią coś innego.

"W latach 2015-2024 w Polsce miało miejsce 28 wypadków śmiertelnych z udziałem myśliwych." - nie będę szukał
  • Odpowiedz
@preferencyjne_posty: na 130 000 myśliwych w Polsce, rocznie są trzy postrzały śmiertelne. W wyniku skoku ze spadochronem ginie rocznie średnio jedna osoba. Czy te statystyki są przerażające? Czy powtarzasz głupoty dla prostych ludzi?
  • Odpowiedz
@Brylant: Chłop co porównuje zastrzelenie człowieka przez drugiego człowieka do wypadku. Weź już zadzwoń do psychiatryka i zabookuj se miejsce.
  • Odpowiedz
W wyniku skoku ze spadochronem ginie rocznie średnio jedna osoba.

@Brylant: Dobra, przy poprzednim pytaniu już dałeś sygnał, że z logiką jest trochę na bakier, ale teraz widzę, że dobiłeś gwoździa. Zapytam najprościej jak się da - rodzinna wycieczka na spacer do lasu to według ciebie to samo co branie udziału w sporcie ekstremalnym na własną odpowiedzialność ze świadomością, że jest to ryzykowne? Kompletnie nie widzisz różnicy? To elegancko rozkminasz
  • Odpowiedz
Mam wrażenie, że wszyscy chłopcy z pukawkami, mają je tylko po to, żeby dać upust jakimś swoim kompleksom męskości. Druga opcja, to to, że mentalnie zatrzymali się w wieku 12 lat i potem tylko rośli. Przekroczyli próg wieku zezwalającego na posiadanie broni. To wszystko natomiast ubrane w ładny papierek sportu, kolekcjonerstwa lub myślistwa.

@RaciczkaEntertainment: nie zesraj sie xDD tak bardzo cie piecze że ktoś legalnie może posiadać b--ń?
  • Odpowiedz
@Menel-san: hehe dobre julcia ale wymyslilas
@JuliuszSlowacki ale glupi trolle ci wszyscy profesorowie na uczelniach co ustalaja te normy odstrzalu zwierzyny, powinni posluchac sie 15 letniej agnieszki z fejsika czy trolla o ujemnym iq z wykopu :)
@juzwakruzwa dziewczynko kochana malutka moja 6 letnia dzieje sie tak dlatego ze glodna zwierzyna w zime masowo wychodzilaby na terenu ludzkie i by twoi rodzice mieli klopoty

ja wiem ze festiwal
  • Odpowiedz