Aktywne Wpisy

Lujdziarski +48
źródło: 1000052046
Pobierz
Caracas +25
Informacja totalnie niepotrzebna ale ciekawa.
Na międzynarodowym lotnisku w Phuket (Tajlandia) można za równowartość 2.5 PLN zrobić sobie ogromną zupkę popularnie zwana chińską a obsługa lotniska (7 eleven) taka nasza żabka da ją Wam na ciepło. Do wyboru są też gotowe w lodówce hod-dogi czy tosty i burgery za podobną cenę.
Są normalnie postawione mikrofale i stoi czajnik xD
Pełno ludzi wcina to siedząc i czekając na loty xD
Na międzynarodowym lotnisku w Phuket (Tajlandia) można za równowartość 2.5 PLN zrobić sobie ogromną zupkę popularnie zwana chińską a obsługa lotniska (7 eleven) taka nasza żabka da ją Wam na ciepło. Do wyboru są też gotowe w lodówce hod-dogi czy tosty i burgery za podobną cenę.
Są normalnie postawione mikrofale i stoi czajnik xD
Pełno ludzi wcina to siedząc i czekając na loty xD
źródło: 1000036615
Pobierz

Nie no beka z tych wszystkich co wyobrażają sobie #zwiazki jako ciągłą walkę, trzeba non stop coś kupować partnerce żeby nie odeszła albo organizować czas wolny, wszędzie zabierać, animacja czasu wolnego a najmniejszy błąd to cie rzuci albo odpali #tinder i znajdzie szybko innego. Wiecie jak wygląda rzeczywistość? Wbrew pozorom kobiety często są nudne i dla nich max atrakcji to obejrzenie znowu film w domu, ewentualnie zamówić coś do jedzenia i to wszystko. Ja bym na prawdę chciał żeby było tak jak mówicie ale większości się nie chce wychodzić czy jeździć i tak wygląda większość związków. Jak wyobrażacie sobie związek jak rolke z instagrama to pozdro xD
#przegryw #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Dla mnie dzień w którym wspólnie oglądamy coś dobrego i ja się poprzutulam i zmacam cycka, a potem się przytulę na łyżeczkę i
Facet ma się opiekować dużą dziewczynką i organizować czas, a ona wymagać, robić fochy i wyrzuty.
Wartościowa kobieta ma swoje hobby, itp.
Cały kryzys wieku średniego u faceta najczęściej męża w wieku 40-50 lat kiedy dzieci są już duże to po prostu żonę taką księżniczkę k-----a strzela, że mąż robi coś dla siebie zamiast jej słuchać
@mirko_anonim: swój ciągnie do swego :D
Widocznie ty jesteś nudny i przyciągasz nudne kobiety
Czyli beka z redpillaków trzymających ramę poprzez życie w paranoi i analizowanie każdego słowa/zachowania kobiety. XD
@mirko_anonim: kurde, to wychodzi na to że ja byłbym idealnym partnerem.
"Bierz rękawice, kupiłem w dobrej cenie dwa metry desek po budowie. Zaraz po nie jedziemy, a w następnym tygodniu bierzemy się za budowę kurnika"