Wpis z mikrobloga

Polacy oczywiście musieli znaleźć winnego, więc trafiło na Roma. Biedny, żałosny, ksenofobiczny narodek. Mam nadzieję, że dla Viki Gabor to będzie lekcja, żeby rozwijać karierę poza granicami Polski.
  • Odpowiedz
@Braunienkov: Myślę że rzucili się na nią przede wszystkim bo była zdecydowanie najpopularniejszą z jurorów. Reszty ludzie pewnie nawet nie kojarzyli.
  • Odpowiedz
@moet: ch00j z jej gustem dla innych piosenek, dała morderców na ostatnim i za to szacun. Ciekawi mnie natomiast kto to "Juror E"?
  • Odpowiedz
@moet Czterech jurorów czyli ponad połowa składu dało Izrael w Top 3 to się nie ma co dziwić że algorytm wyliczył 12pkt.
Pół Europy bojkotuje żymian a my odwalamy takie coś.

Ja wiem, że oceny zawsze będą subiektywne ale to mieli być profesjonaliści którzy patrzą też na techniczne wykonanie utworu a jak widzę że Cypr który fałszował niemiłosiernie i widziałem wiele opinii które to potwierdzały że było to kiepskie wykonanie utworu
  • Odpowiedz
@CybernetycznyMozgKorwina: Znalazłem:

The number of jurors will increase from 5 to 7 and the range of professional backgrounds that jurors can be chosen from will be expanded to include music journalists and critics, music teachers, creative professionals such as choreographers and stage directors and experienced music industry figures. To reflect the appeal of the Contest with younger audiences, each jury will now include at least two jurors aged 18 -
  • Odpowiedz