Wpis z mikrobloga

czy lubisz piłkę nożną

@CzosenWan: ja np. lubię piłkę nożną... ale w nią GRAĆ. A nie patrzyć jak ktoś inny gra. To samo z gapieniem się godzinami na YT jak jakiś jutuber gra w minecrafta czy tam co innego zamiast samemu odpalić gierkę i pograć. Co za bezsens ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
a jak lubisz filmy

@Fishuur: jak oglądam filmy to sci-fi, fantasy, horrory, sensacyjne a nie k---a jak Grażynka z Klanu pokłóciła się z Ryśkiem bo zupa była za słona i nie wyniósł śmieci xD
  • Odpowiedz
@xer78: przed finałem nie wierzyłem w te gadanie, że turniej ustawiony pod Argentynę, ale po tym co sędzia odwalał w czasie tego meczu naprawdę jestem skłonny w to uwierzyć. Jeżeli jeszcze weźmie sie pod uwagę, że Hiszpania bardzo podpadła w ostatnim czasie Trumpowi, to wiele kropek zaczyna się łączyć.
Całe szczęście Hiszpanie nie dali się sprowokować i poprostu grali swoje. powoli do przodu i co najważniejsze po puchar.
  • Odpowiedz
@KurierInpost: Jako gówniak kombinowałem z bratem tak: obraz ze słowackiej telewizji z anteny kierunkowej, dźwięk z polskiego radia. A od kilku lat nie oglądam nic: ani polityki, ani piłki, gdzie grają pieniądze, nasze pieniądze: infrastruktura i finansowanie kadr z naszych podatków, ale też z produktów, które kupujemy. Jak ktoś jest na tyle naiwny, że myśli, że on za to nie płaci, jak znajdzie darmowego strima, to gratuluję zaniżania średniej krajowej
  • Odpowiedz