Wpis z mikrobloga

@Marcepanowy_Detektyw: Podbijam. @mirko_anonim: Zwróć uwagę na sytuacje, które przepalają wasz czas. Popatrz także krytycznie na schematy w jakich działacie tj. być może dziecko jest za wcześnie odbierane z przedszkola lub żłobka, a może prócz spraw własnego ogniska jestście zaangażowani w sprawy dziadków ( m.in.rola taksówkarza dla wiecznie chorej teściowej). Dodatkowo spróbuj uefektywnić zajmowanie się dziećmi. np. szukaj placu zabawm, który sąsiaduje z siłownią na świeżym powietrzu (dziecko się
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nigdy nie zrozumiem, dlaczego dorosły facet z własnej woli da się wciągnąć w kierat pod tytułem "rodzina i dziecko". Na zasadzie "a bo każdy ma, każdy musi mieć i nie będę sam, chwilę będzie ciężko a potem jakoś pójdzie jak podrośnie"?

Kto sieje wiatr, ten zbiera burzę.
  • Odpowiedz
Nigdy nie zrozumiem, dlaczego dorosły facet z własnej woli da się wciągnąć w kierat pod tytułem "rodzina i dziecko".

@maszynista_grot: nie każdy musi rozumieć potrzebę posiadania czegoś więcej niż konto Steam, kebaba o 2 w nocy i ciszy w kawalerce 28 m². Zapomniałam o wolności zadzwonienie po eksorke kiedy najdzie ochota co za hajs będzie udawać, że jesteś super ogierem.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
wytrwały-narrator-64: W komentarzach będą Ci wmawiać, że trzeba ten okres przetrwać, ale prawda jest taka, że albo znajdziecie teraz czas na pożycie albo ono umrze całkowicie. Po urodzeniu dziecka weszliście w etap umierania relacji intymnej i musicie ją jakoś utrzymać, bo zginie bezpowrotnie.

U wszystkich par, które znam to nastąpiło. Mało prawdopodobne, że u Ciebie będzie inaczej, ale to jest jedyny moment na jakiekolwiek działanie.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
  • Odpowiedz