Wpis z mikrobloga

✨️ Czy marzysz o romantycznym związku mimo zgorzknienia?
Nie macie tak że przy całym waszym zblackpillowaniu i niechęci do związków to są chwile że marzycie znów o romantycznym związku? Ja #blackpill poznałem już wiele lat temu i z wiekiem tylko bardziej zgorzkniały i sftrustrowany ale np. oglądam co jakiś czas taką parę na youtube i wiem że w internecie ludzie udają ale nie da się podrobić tego jak ta babka jest zapatrzona w swojego męża i to nie jest jakiś chad, po prostu poznali się gdzieś w okolicach studiów. Jak ich oglądam to aż cieplej mi się robi na sercu i wyzwala to uczucia których dawno nie miałem bo na codzień jestem mega wkurzony i zgorzkniały, aż żałuje czasem że odkryłem blackpill.

#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #przegrywpo30tce #depresja #samotnosc #tinder #redpill

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: nie, bo widzę że wygląda to tak że masz
1. Związek z rozsądku
2. Związek z zauroczenia - gdzie jest to patrzenie w oczy, specyficzne spojrzenie, "k-----i" w oczach, ale zauroczenie przemija, tak działa natura
A w trzecią opcje czyli jakąś mityczna trwała miłość romantyczna aż po grób to ja w nią nie wierzę, może się to zdarza ale na tyle rzadko że jest to dla mnie pomijalne statystycznie.
  • Odpowiedz
aż żałuje czasem że odkryłem blackpill.

@mirko_anonim: ale tak na dobrą sprawę to w czym ci tutaj blackpill przeszkodził? gdybyś siedział w bluepillu to pewnie bys teraz siedział w relacji beciak/zfrustrowana baba, więc tak czy siak twoje romatyczne marzenie by się nie spełniło. z drugiej strony jeśli miałeś szanse na tą mityczną miłość jaką laski obdarzają chadów, to nie jest wina blackpilla że to nie wyszło.

blackpill niczego nie powoduje,
  • Odpowiedz