Wpis z mikrobloga

✨️ Jak pomóc ojcu w trudnej sytuacji zdrowotnej?
Potrzebuję porady w temacie - tata ma kilka chorób, nasiliła mu się niewydolność krążeniowo oddechowa, pojechaliśmy z nim na SOR w zeszlym tygodniu, przenieśli go na oddział wewnętrzny. Porobili badania, nie ma żadnego zatoru, zawału, w teorii wyniki ma w normie jak na swoje choroby i wypisują go do domu jutro. Problem polega na tym, że on się dalej źle czuje, źle mu się oddycha, jest słaby - po kilku dniach leżenia bardzo osłabł. Jest według mnie w gorszym stanie, niż przed SOR-em. Co można zrobić w takiej sytuacji? Szpital jest raczej bardzo słaby, na przyjęcia do innego będziemy czekać nie wiadomo ile, w obecnym nie chcą go przenieść na przykład na kardiologię. Co można zrobić w tym temacie, żeby postawili go na nogi przed wypisaniem ze szpitala? Mam wrażenie, że mówią że jest wszystko ok, a tak na prawdę jest bardzo źle.

#lekarz #szpital #nfz #leczenie #kardiologia #sluzbazdrowia #zdrowie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rudz1elec: Wal się, skończyłam pomagać jak ludzie którym udzielałam darmowych porad zdążyli o tym zapomnieć i wyzywają mnie w komentarzach od konowałów bez empatii ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@mirko_anonim A to wszystko zależy od tego na co wyjściowo choruje.
Bo jak ma niewydolność serca/albo niewydolność oddechowa z powodu przewlekłej choroby płuc to intensyfikuje się leczenie chorób podstawowych i wypisuje pacjenta do leczenia ambulatoryjnego.
  • Odpowiedz
@dr_Batman: jedyne kogo waliłem to Twoją starą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A co do ludzi którym pomogłaś a teraz wyzywają Ciebie, j---ć takie k---y prądem i to się zgadzam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nie bez powodu w piekle Dantego ludzie co zdradzali ( takze przyjaznie) byli najbliżej diabła.
  • Odpowiedz