Wpis z mikrobloga

Wstaje rano wychodzę z klatki a tu mam taki widok xddddd #krakow oczywiście ładuje wszystkie i dziś jadą do lamusowni na makulaturę właśnie tam dziś się wybierałem
Lardor - Wstaje rano wychodzę z klatki a tu mam taki widok xddddd #krakow oczywiście ...

źródło: 1000091710

Pobierz
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 54
@MazurskiSmak: podoba mi się, jak ten gość nie umie w social media i czego nie zrobi to sobie bardziej szkodzi niż pomaga. Naprawdę mniej ludzi by szło na referendum jak by nic nie robił
  • Odpowiedz
via Android
  • 18
@makrofag74: ile tych planów metra zrobili i ile kasy poszły na plany czegoś co nie powstanie xd ( ͡ ͜ʖ ͡) W przewalaniu publicznych pieniędzy są po prostu świetni.
  • Odpowiedz
@Lardor: unia wprowadzila prawo zeby moc sie wypisac ze spamu online ale juz na zywo nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) odkad w mObywatelu widac liste swoich nieruchomosci to powinni dodac tam przelacznik "wyrazam zgode na spam" zeby mozna bylo dla danej nieruchomosci odznaczyc to i wymusic respektowanie tego przez wszystkich pod grozba kar
  • Odpowiedz
Czemu demokratyczny prezydent w demokratycznym państwie próbuje odwieść mieszkańców miasta od najdoskonalszej formy demokracji, jaką jest referendum?

@rolnik_wykopowy: bo kandydata do referendum nie wybierają ludzie którzy nami rządzą tylko ciemny lud??
  • Odpowiedz
via Android
  • 8
@PrawdziwyMongolzMongolii: i dlatego piszę, że tym bardziej ludzi przez takie zachowanie zachęca. Mniejsza szansa na niepowdzenie referendum to nie odzywanie się wcale albo właśnie zachęcanie. W którymś mieście prezydent zachęcał do referendum i została na stolku
  • Odpowiedz
via Android
  • 17
@MakeLifeGreatAgain: nie będę w dniu referendum mam wolne zrobię to do czego prezydent nie zachęca. Z samego rana pojadę na referendum następnie będę szykował się do robienia grilla z innymi znajomymi co idą na referendum i będziemy świętować święto demokracji. Najbardziej mi żal, przeciwników referendum którzy będą tego dnia siedzieć w domach a ładna pogoda ma być
  • Odpowiedz
@Lardor: Nawet nie wiesz jak bardzo gardzę tym co robi nasz miłościwie panujący pan Prezydent z publicznymi pieniędzmi. Najlepsze są teksty "Że to nie ja zadłużyłem Kraków, to poprzednik zadłużył na 5 miliardów" ale zapomina wspomnieć, że dług to aktualnie 7 miliardów.... więc on w dwa lata dobił 2 miliardy do długu a Majchrowski w ponad 20 lat zrobił 5. Czyli Miszalski na chłopski rozum w 20 lat ile by
  • Odpowiedz
via Android
  • 7
@pendzoncy_jez: dodam lepszy numer, dodałem post na lokalną grupę na FB, przyszedł jeden pan Admin który jest radnym z ramienia KO napisał, że to są jakieś brednie i usunął mi post ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz