Wpis z mikrobloga

@spyypl: Często tam mogę znaleźć całkiem sensowną wiedzę z mojej branży, tylko no muszę się przekopać i poblokować ściek tych influ od kursów i kodowania xd
  • Odpowiedz
@BlackpillMonster: Każdy pomysł jest dobry, jeśli umiesz go sprzedać. Nieraz najgorsze uklepy outsourcowanych indusów mają się całkiem dobrze w przedsiębiorstwach, ale sztuką jest marketing, handel i negocjacje, czego już AI nie zrobi ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@BlackpillMonster: a to nie jest tak, że teraz jest taka meta? ja z tego co widzę to każdy odkurza swoje stare projekty i robi je na github chociazby pod pokrycie. Oczywiscie teraz AI wygladza tam gdzie się skończyło/robiło na o-------l albo po prostu nie chciało.

Sam tak odkurzyłem i chciałem, żeby mi lepszą nazwe wymyślił (chociaż lubie swoją ale chciałem aby oba repozytoria się różniły). Wszystkie nazwy co mi dało
  • Odpowiedz
@BlackpillMonster: Claud jest zajebisty xD Lubie grać w sudoku, ale wszystkie apki mają n------e reklam, że tego używać się nie da, to wziąłem Claude i w kilka dni zrobiłem swoją wersję wolną od reklam. "Uszytą" pod siebie w Godocie xD
  • Odpowiedz
Hmm, ja sprzedaje swoja apke webowa, ktora napisalem sam 3 lata temu. Cos tam sie uczac z tutoriali i metoda prob i bledow. A dzieki claude ja zoptymalizowalem, a jako dodatek dla userow w dwa dni do testow wypuscilem jej wersje lite na androida. Klienci przeszczęśliwi, zostal jeszcze ios, a ja ni chuna nie mam pojecia jak sie pisze apki na androida i ios, ale mam profit i kilka tysiecy w kieszeni
  • Odpowiedz