Aktywne Wpisy

cybher2 +7
Mam dobrą i złą wiadomość.
Dobra jest taka, że być może niedługo firmy zrezygnują ze SCRUMa
#pracait #programista15k #sztucznainteligencja
Dobra jest taka, że być może niedługo firmy zrezygnują ze SCRUMa
#pracait #programista15k #sztucznainteligencja

hpiotrekh +17
Właśnie się zaczyna Upadek na Warner TV
Chyba rzadka okazja na obejrzenie, bo nawet na streamach nie ma za bardzo tego filmu
#film #filmnawieczor
Chyba rzadka okazja na obejrzenie, bo nawet na streamach nie ma za bardzo tego filmu
#film #filmnawieczor
źródło: 7869875_1.3
Pobierz

W ankiecie uwzględniamy tylko sytuację, w której #rozowepaski zarabiają więcej od #niebieskiepaski
#ankieta #pracbaza #zwiazki
Jaka różnica zarobków między kobietą a mężczyzną może doprowadzić do rozpadu związku:
Znowu z drugiej strony taka różowa może świadomie, bądź podświadomie, a) albo trochę inaczej patrzeć na niebieskiego, wypominając mu tę różnicę, albo b) próbować zmieniać dynamikę związku, czyli więcej obowiązków domowych na barkach niebieskiego, nawet jeśli godziny pracy dalej są takie same.
Do tego co z
@lazysoul: o głupsze rzeczy ludzie się rozstawali
Komentarz usunięty przez autora
Także są takie ananasy niestety
Lub miejscowość B gdzie obydwoje mogą mieć pracę( różowa nadal miałaby wyższy zarobek) i obydwoje mogą zarabiać więcej niż obecnie lecz nadal różowa
Moja była dziewczyna zarabiała ok. 20k netto gdzie ja miałem ledwo 6 i miałem na to wywalone bo ona mnie zabierała na wyjścia do drogich knajp a ja jej robiłem najlepszą pizzę w weekend i zabierałem na randki na dachach z pizzą z żabki i zabrałem na wyjazd po Bałkanach gdzie w aucie spaliśmy