Aktywne Wpisy

Jak bardzo p-------m pomysłem jest zrobienie sobie samemu podcięcie wędzidełka prącia czyli (frenuloplastyka).
Na znanym lekarzu chcą od 1 do 2k
od 2 tygodni chodzi mi pomysł do głowy żeby to samemu przeprowadzić, zacząłem wcielać plan w życie a mianowicie.
Oglądałem
Na znanym lekarzu chcą od 1 do 2k
od 2 tygodni chodzi mi pomysł do głowy żeby to samemu przeprowadzić, zacząłem wcielać plan w życie a mianowicie.
Oglądałem
źródło: Zrzut ekranu 2026-05-30 o 00.33.38
Pobierz
oficjalniemartwa +13
Znalazłam 70zł na ulicy, ale jakoś mi szkoda człowieka, który je zgubił i smutno mi.

@mirko_anonim: czyli jest najtańsze bo chodzisz do panny najeść się za darmo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Trudniej bo jak
@mirko_anonim: no dobrze a zadaj sobie pytanie - kto taki mem przygotuje?
czy koleś w małżeństwie czy właśnie singiel z wyboru albo z
@centerario: tutaj ciekawe zjawisko obserwuję i to na żywo a nie na tym portalu gdzie wiara kłamie i ubarwia
a realistycznie widać, że zwłaszcza dla facetów temat się zagęszcza z wiekiem i większość idzie w jedną ze
1. Dochodzi mi obowiązków, bo faceci stosują weaponized incompetence i nie dość, że ogarniałam dom po sobie, to jeszcze po nim.
2. Potrzebne było większe mieszkanie niż kawalerka, by każdy miał prywatną przestrzeń. Większe mieszkania są dalej od centrum. Droższy transport, przepalony czas itd.
Teoretycznie można koszty dzielić, ale na to wcale nie ma gwarancji, a nawet jeśli, to wielu wydatków zwyczajnie nie ma siedząc samemu.
Te memy to często były: portfel po walentynkach, singla i w związku, ciężko się nie zgodzić, wydatki wtedy są, no chyba że trafiło się jednorożca co takich świąt nie
Z doświadczenia, kilka razy pójdzie, ale później da sobie spokój z przegrywem.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: Z doświadczenia - czasem nie ma o czym gadać albo trzeba temu przegrywowi proponować spotkania, bo sam nic nie zaproponuje, więc trudno sobie nie dać spokoju.