Aktywne Wpisy

Tommy_Cares +140
Dziś ważny dzień dla mnie, jakieś kamień milowy. Przekroczyłem 100k PLN odłożone w Akcjach i ETF. Dzięki wielu osób z tego tagu za niesamowita zabawe ale też poza zabawą bardzo dziękuję za wiedzę, która da się tutaj pozyskać!
#gielda
#gielda
źródło: image_picker_BA23C14C-D7B7-464A-AEA8-13BFB302BA75-7025-000000DC1CE05875
Pobierz
piotr_p0lak +5
Skąd u p0laków taki pomysł przyszedł żeby sobie łeb obciąć w ten sposób włosy na 2mm i że to jest ładne?
Jaki proces zachodzi w tych p0lackich łbach że 90% z nich ma takie oto fryzury?
Albo kompletnie łyse łby albo łeb obcięty na 2 milimetry? Czy według p0laka konserwatysty posiadanie włosów dłuższych niż 2 mm jest pedalskie?
Jak w tym kraju ma być wysoka dzietność jak p0lactwo takie oto fryzury nosi?
Jaki proces zachodzi w tych p0lackich łbach że 90% z nich ma takie oto fryzury?
Albo kompletnie łyse łby albo łeb obcięty na 2 milimetry? Czy według p0laka konserwatysty posiadanie włosów dłuższych niż 2 mm jest pedalskie?
Jak w tym kraju ma być wysoka dzietność jak p0lactwo takie oto fryzury nosi?
źródło: krotkie-fryzury-meskie-lvz4u8fo
Pobierz

Jako failed normie przyznam że nieźle daliśmy się oszukać jako społeczeństwo że życie singla jest super i wgl tańsze. Wiecie te wszystkie memy że singiel to super życie jak na filmach i mnóstwo pieniędzy. Brzmi fajnie do czasu aż nie zaczniesz żyć na własny rachunek co doskonale widać po cenach mieszkań i nagle taki singiel ma problem a para jakiś przeciętniaków bierze kredyt ot kopa bo na pół to wychodzi przystępnie. Miałem co nieco doczynienia z kobietami czy to w relacjach czy po prostu koleżeńskie i wszystko jest tańsze i łatwiejsze we dwoje, a nawet bywały momenty że przesiadywałem o babki z #tinder na chacie i w sumie zawsze było co jeść. Tak samo organizacyjnie o wiele łatwiej i na takich wakacjach ja sobie śpie, ona zajmuje leżaki, ktoś idzie pływać to ktoś inny pilnuje rzeczy. Ktośkto twierdzi że związki nie wychodzą o wiele taniej to albo nie był albo jest boomerem z poprzedniej epoki.
#przegrywpo30tce #zwiazki #przegryw #samotnosc #niebieskiepaski #rozowepaski #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: czyli jest najtańsze bo chodzisz do panny najeść się za darmo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mieszkanie 3 pokojowe parking w cenie - 3500zł
No i c--j ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Trudniej bo jak
@mirko_anonim: no dobrze a zadaj sobie pytanie - kto taki mem przygotuje?
czy koleś w małżeństwie czy właśnie singiel z wyboru albo z
@centerario: tutaj ciekawe zjawisko obserwuję i to na żywo a nie na tym portalu gdzie wiara kłamie i ubarwia
a realistycznie widać, że zwłaszcza dla facetów temat się zagęszcza z wiekiem i większość idzie w jedną ze
1. Dochodzi mi obowiązków, bo faceci stosują weaponized incompetence i nie dość, że ogarniałam dom po sobie, to jeszcze po nim.
2. Potrzebne było większe mieszkanie niż kawalerka, by każdy miał prywatną przestrzeń. Większe mieszkania są dalej od centrum. Droższy transport, przepalony czas itd.
Teoretycznie można koszty dzielić, ale na to wcale nie ma gwarancji, a nawet jeśli, to wielu wydatków zwyczajnie nie ma siedząc samemu.
Te memy to często były: portfel po walentynkach, singla i w związku, ciężko się nie zgodzić, wydatki wtedy są, no chyba że trafiło się jednorożca co takich świąt nie
Z doświadczenia, kilka razy pójdzie, ale później da sobie spokój z przegrywem.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: Z doświadczenia - czasem nie ma o czym gadać albo trzeba temu przegrywowi proponować spotkania, bo sam nic nie zaproponuje, więc trudno sobie nie dać spokoju.