Wpis z mikrobloga

@Anthermil: pamiętam jak gruziński saneczkarz zginął na igrzyskach 2010. Wypadł z rynny przy dużej prędkości i uderzył w jakąś podporę z metalu czy tam betonu
  • Odpowiedz
@mmm_MMM: nawet filmik z tego zjazdu oglądałem wrzucony z youtube na demoty. W------ł w betonowy przepust przy prędkości jakichś 120 km/h, nikt by takiego dzwona nie przeżył. Teraz to już może być trudny do odszukania, liveleak dawno nieczynny a po sadolach to mi się nie chce łazić.
  • Odpowiedz
@Anthermil: pamiętam jak gruziński saneczkarz zginął na igrzyskach 2010. Wypadł z rynny przy dużej prędkości i uderzył w jakąś podporę z metalu czy tam betonu

@mmm_MMM: Jakiś koleś wtedy przed igrzyskami odpalił fajkę od znicza olimpijskiego. Latały żarty, że podobnie jak ze świeczkami i marynarzami, odpalanie fajki od znicza zwiastuje śmierć olimpijczyka
  • Odpowiedz
@xray2304: To pewnie ludzie nie byli świadomi kolejności wydarzeń xD Nie mogę znaleźć info, kiedyś dokładnie ten ziomek odpalił fajkę, bo to nie było od tego głównego znicza, ale od tej pochodni, która idzie w sztafecie, więc mogło to być dobre parę dni przed igrzyskami.
  • Odpowiedz