Wpis z mikrobloga

610 złotych za wypisanie recepty na SSRI/SNRI xD
Możemy rozmawiać o stanie polskiej służby zdrowia całymi dniami, ale finalnie największy problem jest tutaj.
Robienie skoku na kasę na ludzi, którzy mają poważne problemy życiowe, psychiczne, i są gotowi zapłacić każde pieniądze, żeby wrócić do zdrowia.
#psychiatria #psychologia #depresja #lekarz100k #konowalposting
Lolenson1888 - 610 złotych za wypisanie recepty na SSRI/SNRI xD
Możemy rozmawiać o st...

źródło: 231BD11E-0C2E-4404-B8B3-69A0AF14C246

Pobierz
  • 210
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@toolonge: nie, niemal każdy człowiek faktycznie chory i szukający ratunku sięga po różne rozwiązania. Inaczej nie byłoby tylu naciągaczy, znachorów czy lewoskrętnej witaminy C.
  • Odpowiedz
@Andr3v: mozna było iść gdziekolwiek indziej gdzie stawka to by było maks 300 i to też dużo a w sumie sssri to se mozna wylosować sam i na to samo wyjdzie co psyh wybierze oni też sobie losują albo piszą to co większości piszą + ta magiczna prega do wszystkiego
  • Odpowiedz
  • 85
@toolonge: @FrostlyMostly: Panowie, ale czasem bywa tak, że do momentu przybycia do gabinetu/zakończenia wizyty nie znasz ostatecznej ceny.
U np. stomatologów to standard. Albo zapłacisz symboliczną kwotę za samą kontrolę zębów, albo wyjdziesz z portfelem chudszym o 700 złotych za kontrolę, plombę, usuwanie kamienia i lakierowanie xD
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: Byłem u psychiatry z 3 razy w życiu, za każdym razem przepisywali to samo, brałem i pomagało, nie wracałem na kontrolną tylko brałem z receptomatu przedłużenia za grosze, jak po kilku latach wracałem z kolejnym epizodem to było awanti czemu nie chodzę na kontrole (klient ucieka xD)
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: prawdziwe leczenie nie polega na ssri, polega na tym że przez cenę usługi nie będziesz mieć pieniędzy na jedzenie i twój organizm będzie musiał być w stanie ketozy i ciągłej gotowości do walki przez co depresja minie xD DZIĘKUJEMY
  • Odpowiedz
@FrostlyMostly: Tyle samo płaciłem w Wrocławiu. Pierwsza wizyta więc drożej, ale da się znaleźć za 300-400 (za 20 minut oczywiscie;) )

@Lolenson1888: Jeżeli idziesz tylko po kolejną receptę, to idź do swojego lekarza pierwszego kontaktu, albo ewentualnie recepta przez internet "ze znanych stron" za 100zł...
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: Nie widzisz problemu u siebie? Bo ja widzę u Ciebie jeden problem. Wystarczyło wpisać erecepta w neta i zapłacić za receptę online 50 zeta. Wpisałbyś tam w opisie, że kontynuacja leczenia i nara. W ostateczności wrzuciłbyś zdjęcie leczenia, gdyby lekarz chciał i byłbyś 5 i pół stówy do przodu.
  • Odpowiedz