Wpis z mikrobloga

Od dzisiaj zacząłem ćwiczyć na siłowni. Celem jest: poprawa zdrowia, sylwetki, samopoczucia. Tak żeby wyglądać chociaż przeciętnie, albo osoba, która raz w tygodniu jest aktywna. Dostać polubienia na Tinderze.
Czas do: 1.03 2027.
Waga 85.2kg 183cm
Jem min1.6g/kg białka codziennie twaróg i WPC. Mam kreatynę, D3, glicynian magnezu.

Proszę trzymajcie za mnie kciuki.

Inb4 masz estrogen większy niż kobiety.

Obecne wrażenia: samopoczucie na dnie bo wyglądam najgorzej z osób na siłowni i dźwigam najmniejsze ciężary. Libido wysokie przez ładne kobitki.

Realizacja: plan i konsultacje z czatem LLM na start. 3 razy w tygodniu.

Suplementacja: boję się strzykawek, ale muszę zacząć brać testosteron mimo, że nigdy nie będę startował w zawodach. Może GH też się dorzuci.

Hormony:
Testosteron Całkowity
29,72 nmol/L
Prolaktyna
37,24 ng/mL
Estradiol
46,0 pg/mL
Kortyzol
19,83 ug/dL
FSH i LH
1,0 / 2,9 mIU/mL
DHEA-S
447,50 ug/dL
Witamina D3
66 ng/mL

Nie piję alkoholu od ponad 2 lat. Mam małą przepuklinę kresy białej.
#mikrokoksy #silownia #mirkokoksy #igrzyskabebzonow
przegro_pisarz - Od dzisiaj zacząłem ćwiczyć na siłowni. Celem jest: poprawa zdrowia,...

źródło: 1000041005

Pobierz
  • 121
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@przegro_pisarz: Widać że masz predyspozycje do sporych bicepsów. Jak chcesz się pozbyć tego wcięcia, moim zdaniem powinieneś napieprzać kardio, bo to nic innego jak tłuszcz i woda no i jakieś siłowe ćwiczenia muszą wejść, na najszersze grzbietu. Może dobrze byłoby się skonsultować z jakimś trenerem żeby Cię ukierunkował. Ale grunt to że masz dobre założenia czyli zdrowie i samopoczucie - jak o to zadbasz i faktycznie to jest Twoim celem
  • Odpowiedz
@KreZUSik: robię, żeby w czymkolwiek być chociaż przeciętnym, ale już się mocno zraziłem. Spodobała mi się też dziewczyna, która była na recepcji. Ręce mi się trzęsły przy niej, serce waliło i ciężko oddychało. Pewnie się śmiała z incela grubasa.
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz
Po pierwsze dieta, po drugie upór. Rób swoje i nie zwracaj uwagi na p--------o innych. Jak chcesz wejść na teścia to polecam enan bity codziennie w małych dawkach. Daje świetną stabilizację poziomu teścia.
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: Po co chcesz brać teścia jak masz bardzo dobry wynik. W przeliczeniu na ng/dl to ~850.
Wyrób sobie nawyk siłowni i bądź konsekwentny. Trzymaj michę (1,6B / kg jest git), jedz zdrowe tłuszcze (przesiądź się na oliwę z oliwek i ryby ile możesz) - min. 0,8g na kg. Reszta dobre węgle. Codziennie warzywa i owoce. Jak nie masz czasu to kupuj mieszanki mrożone i jedna taka paka 450g dziennie
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz:
Dieta = pilnowanie makro i kaloryki. Sprawdź swoje PPM i CPM. Wejdź na lekki deficyt. Żadnego keto bez dokładnych badań.

Ludzie piją a-----l, jedzą słodycze a wyglądają dużo lepiej ode mnie.

Genetyki nie oszukasz. Ciężkiej pracy też.
  • Odpowiedz