Aktywne Wpisy

Catmmando +220
#allegro Czy wy jesteście normalni? OPIS PRODUKTU i jego PARAMETRY to dwie najważniejsze cechy oferty dzięki którym wiadomo co się kupuje a wy UKRYWACIE te informacje?
Kto u was w @allegro_pl wpadł na taki idiotyczny pomysł? Oczywiście pytanie retoryczne bo wiadomo, mniej opisu to więcej miejsca na reklamy, promowane oferty i inne nikomu niepotrzebne syfy
Kto u was w @allegro_pl wpadł na taki idiotyczny pomysł? Oczywiście pytanie retoryczne bo wiadomo, mniej opisu to więcej miejsca na reklamy, promowane oferty i inne nikomu niepotrzebne syfy
źródło: Zrzut ekranu 2026-04-08 082808
Pobierz
brazowooka_eM +199
źródło: GTA-Vice-City-2
Pobierz

Czas do: 1.03 2027.
Waga 85.2kg 183cm
Jem min1.6g/kg białka codziennie twaróg i WPC. Mam kreatynę, D3, glicynian magnezu.
Proszę trzymajcie za mnie kciuki.
Inb4 masz estrogen większy niż kobiety.
Obecne wrażenia: samopoczucie na dnie bo wyglądam najgorzej z osób na siłowni i dźwigam najmniejsze ciężary. Libido wysokie przez ładne kobitki.
Realizacja: plan i konsultacje z czatem LLM na start. 3 razy w tygodniu.
Suplementacja: boję się strzykawek, ale muszę zacząć brać testosteron mimo, że nigdy nie będę startował w zawodach. Może GH też się dorzuci.
Hormony:
Testosteron Całkowity
29,72 nmol/L
Prolaktyna
37,24 ng/mL
Estradiol
46,0 pg/mL
Kortyzol
19,83 ug/dL
FSH i LH
1,0 / 2,9 mIU/mL
DHEA-S
447,50 ug/dL
Witamina D3
66 ng/mL
Nie piję alkoholu od ponad 2 lat. Mam małą przepuklinę kresy białej.
#mikrokoksy #silownia #mirkokoksy #igrzyskabebzonow
źródło: 1000041005
PobierzSposób, w jaki zginasz rękę, może wskazywać na zanik nerwów
Po pierwsze dieta, po drugie upór. Rób swoje i nie zwracaj uwagi na p--------o innych. Jak chcesz wejść na teścia to polecam enan bity codziennie w małych dawkach. Daje świetną stabilizację poziomu teścia.
Ludzie piją a-----l, jedzą słodycze a wyglądają dużo lepiej ode mnie.
Wyrób sobie nawyk siłowni i bądź konsekwentny. Trzymaj michę (1,6B / kg jest git), jedz zdrowe tłuszcze (przesiądź się na oliwę z oliwek i ryby ile możesz) - min. 0,8g na kg. Reszta dobre węgle. Codziennie warzywa i owoce. Jak nie masz czasu to kupuj mieszanki mrożone i jedna taka paka 450g dziennie
Dieta = pilnowanie makro i kaloryki. Sprawdź swoje PPM i CPM. Wejdź na lekki deficyt. Żadnego keto bez dokładnych badań.
Genetyki nie oszukasz. Ciężkiej pracy też.