Aktywne Wpisy

kris006 +297
Ja już mordeczki na dworcu, lecę do Warszawy, ziomek co go nie widziałem lat tysiąc, ma mi nawinąć robotę w gastro, a Polska B wymiera i lepiej nie będzie, trza uciekać. Trzymajcie kciuki
źródło: 1000028860
Pobierz
MamMalegoSiurka +58
#mikrokoksy #pokazforme
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
źródło: 1000004929
Pobierz

Dlatego mnie osobiście irytuje jak ktoś pisze "ile jeszcze bedzie wrzucał". Chłopu zniszczono
Znaczy popełnił kilka błędów (Aniela) i IMO powinien to jakoś podsumować wszystko bo ludzie się zwyczajnie gubią.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Elsa_Bannister: XDDDDDDDDDDDD brzmisz jak zagulska. Jest to oszczerstwo, dlatego, że nie masz dowodu co robił, a jeśli masz to go przedstaw.
Na chwilę obecną kasuję ten komentarz gdyż uważam, że jest krzywdząc, przez zawarte w nim oszczerstwo i usprawiedliwianie wykiwania go a interesie.
Tak, to akurat mądre ale może podsumować wszystko w jednym filmie krok po kroku bo jak ktoś wchodzi do uniwersum to sie gubi.
Obawiam się jak już słusznie zauważono że teraz ten content będzie robił bo się zwyczajnie klika...
@Famine: jest chociaż jeden przykład kogoś kogo sprowadził do parteru? ( ͡° ͜ʖ ͡°) normalnie robi na tym content a na was hajs
Z tym "zniszczeniem życia" chyba też bym się nie rozpędzał - jest jakikolwiek dowód że faktycznie przez to potrącił wszystkie kontrakty np? Jak widać też ma się całkiem nieźle ( ͡
Nie różnisz się niczym od tych bab z Perseusza, interesuje cię tylko twoje zdanie i żeby ktoś cię klepał po pleckach.
@Elsa_Bannister: wyrażenie wątpliwości odnośnie postępowania Wygląda tak:
Dzieciak w ciele 40latka który nie dość, że nie potrafi dobierać sobie znajomych to jeszcze nie nauczył się jak te sprawy się rozwiązuje.
Taki Wonziu ładnie wyjaśnił tego 40letniego kretyna już dawno temu.
@Protectorx: a nic nie muszę pisać ciekawego
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@conamirko: czy według Ciebie udowodnienie, że zagulska pisze o sobie z alternatywnych kont W trzeciej osobie i udaje bezstronnego obserwatora to nie jest sprowadzenie jej wiarygodności do parteru?
Czy według Ciebie przytoczenie słów, zachowania i reakcji Darii Dąbrowskiej w trakcie toczenia sie całej sprawy, gdzie z ofensywny, orędowania #metoo I będąc
@Elsa_Bannister: nigdzie nic takiego nie napisałem. Dokonujesz kolejnych manipulacji, wyolbrzymień i kłamstw, wpychając w moje usta słowa, które nigdzie nie padły.
Dlaczego mam udowadniać coś co sobie wymyśliłaś? Wskaż proszę, gdzie napisałem, że nie mogły znieść myśli, że