Wpis z mikrobloga

Ogólnie mam wrażenie, że nawałnica, jaką zaserwowały feminoidy gonciarzowi miała skutkować ty, że w końcu #gonciarz podda sie I wyloguje z tego świata. Pierwszy rąk potężny vlog Na polskim rynku sprowadzony do zera. Odebrano mu spokój, firmę, dobre imię, szansę na obronę. Miło widzieć, że nie dał za wygraną i walczy z całą tą machiną.
  • 75
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 519
@Adam_Konarski_z_Katowic

Ogólnie mam wrażenie, że nawałnica, jaką zaserwowały feminoidy gonciarzowi miała skutkować ty, że w końcu #gonciarz podda sie I wyloguje z tego świata. Pierwszy rąk potężny vlog Na polskim rynku sprowadzony do zera. Odebrano mu spokój, firmę, dobre imię, szansę na obronę. Miło widzieć, że nie dał za wygraną i walczy z całą tą machiną.

Dlatego mnie osobiście irytuje jak ktoś pisze "ile jeszcze bedzie wrzucał". Chłopu zniszczono
  • Odpowiedz
@Famine: ludzie oczekują, że zaraz wrzuci filmik jak spaceruje po Tokio, a takie wydarzenia całkowicie zmieniają charakter, odciska ją piętno na psychice, czekasz aż wrócą stare dobre czasy, ale to prędzej mecinski będzie Ci p-------ć czym się charakteryzuje amerykański high school
  • Odpowiedz
  • 5
@Adam_Konarski_z_Katowic

@Famine: ludzie oczekują, że zaraz wrzuci filmik jak spaceruje po Tokio, a takie wydarzenia całkowicie zmieniają charakter, odciska ją piętno na psychice, czekasz aż wrócą stare dobre czasy, ale to prędzej mecinski będzie Ci p-------ć czym się charakteryzuje amerykański high school

Znaczy popełnił kilka błędów (Aniela) i IMO powinien to jakoś podsumować wszystko bo ludzie się zwyczajnie gubią.
  • Odpowiedz
@Adam_Konarski_z_Katowic: Ludzie mają w dupie jego filmiki o Tokio (popatrz sobie na wyświetlenia filmiku o driftowaniu). Interesuje ich tylko perseuszowa drama i tylko to robi mu teraz wyświetlenia. I będzie to ciągnął dopóki temat się nie znudzi. Bez tego wróci do powolnej wegetacji jaka miała miejsce na jego kanale przed całą aferą.
  • Odpowiedz
@kompotply: może wróci może nie. Może zrozumie że cykl pt. "Rozprawa z psycholami" można rozciągnąć i robić reportaże o innych zaszczytnych ludziach. Drama i walka o sprawiedliwość sprzedają się znakomicie.
  • Odpowiedz
No ale widocznie wtedy było mu na rękę [...]

@Elsa_Bannister: XDDDDDDDDDDDD brzmisz jak zagulska. Jest to oszczerstwo, dlatego, że nie masz dowodu co robił, a jeśli masz to go przedstaw.

Na chwilę obecną kasuję ten komentarz gdyż uważam, że jest krzywdząc, przez zawarte w nim oszczerstwo i usprawiedliwianie wykiwania go a interesie.
  • Odpowiedz
  • 2
@Adam_Konarski_z_Katowic

@Famine: no I trzeba wziąć pod uwagę, że coraz nie mówi wszystkiego, trzyma jeszcze jakieś haki, przecież nie wypstryka się ze wszystkiego od razu

Tak, to akurat mądre ale może podsumować wszystko w jednym filmie krok po kroku bo jak ktoś wchodzi do uniwersum to sie gubi.

Obawiam się jak już słusznie zauważono że teraz ten content będzie robił bo się zwyczajnie klika...
  • Odpowiedz
Chłopu zniszczono dosłownie życie więc IMO ma prawo je dojechać do parteru.

@Famine: jest chociaż jeden przykład kogoś kogo sprowadził do parteru? ( ͡° ͜ʖ ͡°) normalnie robi na tym content a na was hajs

Z tym "zniszczeniem życia" chyba też bym się nie rozpędzał - jest jakikolwiek dowód że faktycznie przez to potrącił wszystkie kontrakty np? Jak widać też ma się całkiem nieźle ( ͡
  • Odpowiedz
@Adam_Konarski_z_Katowic: wow, ktoś wyraża wątpliwość odnośnie postępowania Gonciarza w całej sprawie i jego szczerości wobec widzów i już myślisz, że to ktoś z obozu Zagulskiej i kasujesz komentarz xDDDD

Nie różnisz się niczym od tych bab z Perseusza, interesuje cię tylko twoje zdanie i żeby ktoś cię klepał po pleckach.
  • Odpowiedz
@Adam_Konarski_z_Katowic: a ty co ciekawego piszesz? Ślepo bronisz tego kukolda gonciarza który mieli tą samą gównodramę pod hajs. Są sądy, wystarczy tam przedstawić przejrzyście dowody ale on by nie dostal wtedy hajsów z contentu.

Dzieciak w ciele 40latka który nie dość, że nie potrafi dobierać sobie znajomych to jeszcze nie nauczył się jak te sprawy się rozwiązuje.

Taki Wonziu ładnie wyjaśnił tego 40letniego kretyna już dawno temu.
  • Odpowiedz
jest chociaż jeden przykład kogoś kogo sprowadził do parteru? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@conamirko: czy według Ciebie udowodnienie, że zagulska pisze o sobie z alternatywnych kont W trzeciej osobie i udaje bezstronnego obserwatora to nie jest sprowadzenie jej wiarygodności do parteru?

Czy według Ciebie przytoczenie słów, zachowania i reakcji Darii Dąbrowskiej w trakcie toczenia sie całej sprawy, gdzie z ofensywny, orędowania #metoo I będąc
  • Odpowiedz
a ty jakie masz twarde dowody na przedstawioną we wpisie tezę, że ex Krzyśka i jego internetowe stalkerki utworzyły wielki spisek, żeby Gonciarz popełnił magika, bo nie mogły znieść myśli, że jest sławny?

@Elsa_Bannister: nigdzie nic takiego nie napisałem. Dokonujesz kolejnych manipulacji, wyolbrzymień i kłamstw, wpychając w moje usta słowa, które nigdzie nie padły.

Dlaczego mam udowadniać coś co sobie wymyśliłaś? Wskaż proszę, gdzie napisałem, że nie mogły znieść myśli, że
  • Odpowiedz