Aktywne Wpisy

Plotbella +2
Czy ktoś z was tez przechodzi lub przechodził jakiś kryzys egzystencjalny w połowie studiów? Lęk przed końcem, nieznanym, koniec hulaszczo studenckiego życia a potem kredyt i bóg wie co jeszcze #studia

lskx +11
#raportzpanstwasrodka
Łapcie na rano. Zakupy cukrzyka.
Łapcie na rano. Zakupy cukrzyka.
źródło: obraz
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Język, palce, zabawki xd
Ty chyba chcesz sobie ego zboostowac a nie dać jej przyjemność. Dać jej oegazm możesz na tysiąc sposobów, a nie swoim siurkiem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
W zależności od czasu i sytuacji, potrafię polecieć w 5 min albo jechać 30 min - wszystko to kwestia samokontroli, zawsze mnie zastanawiało jakie uwarunkowania z okresu dojrzewania determinują potem bycie 3-sekundówką.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
·
@mirko_anonim: Średnia, statystyczna długość penetracji (od wprowadzenia członka do ejakulacji) wynosi zazwyczaj od 3 do 13-14 minut, przy czym za optymalny i zadowalający czas uznaje się często zakres 7–13 minut. Różne badania wskazują na średnie wartości w granicach 5–7 minut, a dane dotyczące Polaków sugerują zbliżanie się do górnej granicy tego przedziału.
@mirko_anonim:
Życie przegrywki be like
I nie wiem dlaczego nie jestem ciasna mimo tego, że jestem nastolatką, a on jest moim pierwszym.
Mi zawsze jest dobrze i wszystko czuję, ale od niego usłyszałam, że jestem luźna, więc może coś w tym jest.
Na razie dochodzę do wniosku, że jestem wizualnie aseksualną nastolatką z luźna
a jak palcami pieszczę łechtaczkę to jak niby dochodzimy do szczytowania to każe przestać, bo jest "zbyt przyjemnie"...
zabawek nie chce używać
@Niuska Jak nie potrafi z Tobą łatwo dojść to może wygryw, a nie przegryw? bo przynajmniej macie