Wpis z mikrobloga

✨️ Który kraj wybrać do emigracji?
Który z tych krajów wybralibyście do #emigracja i dlaczego? W każdym z nich byłem i kurczę fajne xd. Ale wiecie bycie jako turysta albo pracownik krótkoterminowy to wszystko wydaje się fajne i zafascynowany wszystkim więc nie wiem.

#praca #gospodarka #ekonomia #niemcy #holandia #szwecja #mieszkanie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

Jaki kraj do emigracji najlepszy?

• Niemcy 22.7% (22)
  • Holandia 19.6% (19)
  • Szwecja 23.7% (23)
  • Inny? (komentarz) 34.0% (33)

Oddanych głosów: 97

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Australia, byłem 3 miesiące, wracam na kolejne 3 miesiące, ale turystycznie.
Do pracy i życia pas przy wybrzeżu pomiędzy SYDNEY a BRISBANE uwazam za TOP lokalizacji do życia,
Jak bym poznał Australijkę i dostał wizę to bym się tam przeprowadził
  • Odpowiedz
nikt normalny nie emigruje do australii bo za dużo dziwnych stworzeń

@mirko_anonim: Jakich dziwnych stworzen? gadalem z lokalsami i farmerami, wsiokami i ok sa weze, nawet wchodza na trawnik pod chalupa, i przeslizgna ci sie po nogach ale jak nie ruszasz sie to on se przeslizgnie sie po stopach i idzie dalej, nic strasznego.
Sam tez widzialem jadac rowerem przez 3 miesiace +-30 wezy, no tak wiekszosc jadowita, ale wszystkie jak jadac
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: polecam Niemcy ale nie obiecuję że za 10 lat dalej będzie tak dobrze jak teraz, sam rozważam wyprowadzkę gdzieś gdzie kolejna Wojna nie dotrze i rozważam Maltę + pracować jako pielęgniarz
  • Odpowiedz