ewataewa ewataewa przedwczoraj, 09:39:06 2 + #gotujzwykopem dodajesz suszonego grzybka do rosołu? pierwsze słyszę, nie 69.2% (54) no pewnie, wyciąga głębszy smak 30.8% (24)
MistrzKowalski MistrzKowalski przedwczoraj, 09:41:15 via Wykop 4 + @ewataewa: dałem ze dwa razy na próbę, ale to nie moja bajka.
ewataewa ewataewa przedwczoraj, 09:44:12 via Wykop 0 + @MistrzKowalski: ja raz na jakiś czas, ale to dosłownie mały kawałek, max 2 maluszki podgrzybki na duży garnek :)
MistrzKowalski MistrzKowalski przedwczoraj, 09:56:38 via Wykop 2 + @ewataewa: raz dałem na początek jeden kapelusz małego podgrzybka i nic nie poczułem, za jakiś czas dałem trzy kawałki, smak poczułem, ale mi nie podszedł (żonie i dzieciom też) i zrezygnowałem.
dr_papieros dr_papieros przedwczoraj, 10:35:18 via Wykop 1 + @ewataewa: jeśli robię z pieczonych warzyw i mięsa to tak.
maegalcarwen maegalcarwen przedwczoraj, 14:08:49 via Wykop 2 + @ewataewa: moja mama dodaje suszone grzyby do niemal każdej zupy, dla mnie to smakuje
pasta_alla_carbonara pasta_alla_carbonara przedwczoraj, 22:47:29 via Wykop 1 + @ewataewa: rosół z grzybami, to już nie rosół. Jest ok, ale to już inna zupa ;)
dodajesz suszonego grzybka do rosołu?