Aktywne Wpisy

dawid131 +294
Mireczki i Mirabelki wygrałem w totolotka. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może nie jest to ten najlepszy gdzie przelewają na konto miliony ale za to taki który wygrywa tylko 2 tysiące osób rocznie i nazywa sie glejak. #rozdajo nie bedzie xD
Człowiek jeszcze dwa miesiące temu żył z nieświadomością i przyjacielem w płacie czołowym który czekał żeby przypierdzielić pewnego dnia z utratą przytomności. Szybka wycieczka na SOR, rezonans magnetyczny i biopsja żeby
Może nie jest to ten najlepszy gdzie przelewają na konto miliony ale za to taki który wygrywa tylko 2 tysiące osób rocznie i nazywa sie glejak. #rozdajo nie bedzie xD
Człowiek jeszcze dwa miesiące temu żył z nieświadomością i przyjacielem w płacie czołowym który czekał żeby przypierdzielić pewnego dnia z utratą przytomności. Szybka wycieczka na SOR, rezonans magnetyczny i biopsja żeby
źródło: IMG_20251220_165115416_HDR
Pobierz
Jak wystruchnąć na dudka pośrednika #nieruchomosci w prosty sposób ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Od początku grudnia mamy na oku mieszkanie, super lokalizacja, rynek wtórny, cena bardzo w porządku, tylko jedna wada - właściciele sprzedają przez pośrednika nieruchomości. Ale widać że typek chyba dopiero zaczyna robotę w branży bo jest całkowicie nieogarnięty xD
Początek grudnia 2025. Spotykamy się na oglądanie mieszkania. Właściciele, my i pośrednik który nawet nie otworzy drzwi bo
Od początku grudnia mamy na oku mieszkanie, super lokalizacja, rynek wtórny, cena bardzo w porządku, tylko jedna wada - właściciele sprzedają przez pośrednika nieruchomości. Ale widać że typek chyba dopiero zaczyna robotę w branży bo jest całkowicie nieogarnięty xD
Początek grudnia 2025. Spotykamy się na oglądanie mieszkania. Właściciele, my i pośrednik który nawet nie otworzy drzwi bo

źródło: 1000000988
PobierzW momencie gdy Ukraina przestanie walczyc z ruskimi straci moje wsparcie. Ale teraz to do momentu jak nie wisi w tle ruska flaga to o tak jest lepsza
Wiesz, że w trakcie II polacy bardziej woleli spotkać Niemców niż ruskich?
No Niemcy byli bardziej ludzcy.
Więc ten symbol i tak jest "lepszy" od symboli jakimi posługują sie ruscy
źródło: 1000017610
PobierzJakoś mnie to nie dziwi, jakby jak odbierasz komuś polskość bo krytykuje nazioslkie symbole xddd (w kraju auschwitz i naziolskich zbrodni) to nie jesteś ideologicznie daleko ułomów które te flagi tam wywiesili. Te same meteody. Jestem pewien, że ukraińcom którzy szczają na bandere tak samo zabierana jest ukraińskość
to jest z oficjanego BBC, w lewym górnym rogu, jak nie dowidzisz to idz do okulisty
kijowska onuco
https://youtu.be/bPQLcvNHK5k?t=96
ukry to nazistowskie łajno, do zaorania cały chlew
dzieki za wpis
prawdziwy o naziolach ukrach
https://youtu.be/bPQLcvNHK5k?t=96
@SoplicaTadeusz: Typie, odnieś się do tego nazistowskiego symbolu znanego w czasie 2 WŚ, a nie prezentuj tutaj jego założenia xD
Komentarz usunięty przez moderatora
zrób prosze, nie mam aspiracji do bordo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Sossija: jesteś mi w stanie wskazać przedstawienie z epoki, a nie koszulkę z takim dokładnie orłem?
Dodam, że chyba w żadnym państwie orły spqr nie są zakazane i utożsamiane z nazizmem (a tzw salut rzymski już tak). Również nie figurują na